AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Informatii esentiale ce trebuie luate la cunostinta atunci cand se doreste obtinerea unui implant dentar. Ce spun informatiile de specialitate ale anului 2022?

De la an la an, in domeniul stomatologic continua sa-si faca aparitia tot mai multe inovatii ce au rolul sa faciliteze tratamentele deja existente pe piata, prin intermediul noilor metode putand sa se obtina rezultate si mai semnificative pentru pacient. O problema foarte dificila de indurat cu care un om ar putea sa se confrunte consta in pierderea unuia sau mai multor dinti, aceasta situatie putand sa se dovedeasca extrem de daunatoare din mai multe puncte de vedere.

In situatia de fata, atunci cand un bucurestean, de exemplu, se confrunta cu pierderea unui dinte, el poate apela, de exemplu, la o clinica stomatologica care ofera o lucrare de implant dentar in Bucuresti. Tratamentul este unul cat se poate de benefic pentru pacient, in urma sa putand fi recapatate functionalitatea si aspectul frumos al danturii.

Cum decurge o lucrare de implant dentar?

La Elveto-Dent.ro orice om va putea sa-si recapete zambetul pierdut odinioara, personalul fiind antrenat sa ofere servicii cat mai calitative cu putinta.

Prima etapa consta intr-o sedinta de consult. Aici pacientul va cunoaste cadrul medical si va fi supus unor serii de analize prin care se va determina daca este apt de a lua parte la lucrare.

Cel de-al doilea pas va consta intr-o serie de analize radiologice, aici urmand sa fie determinata forma, dimensiunea si calitatea osului unde va urma sa fie introdus implantul. Prin aceste investigatii se va determina cea mai buna modalitate de abordare.

Implant dentar in Bucuresti | clinica dentara Elveto Dent | Elveto-Dent.ro

Implant dentar in Bucuresti

Lucrarea propriu-zisa va putea dura intre 45 de minute si 2 ore, in functie de numarul de implanturi dorit si, implicit, in functie de complexitatea cazului respectiv. Pacientul nu va resimti pic de durere, acesta urmand sa se afle sub efectul unei anestezii locale.

Clinica dentara Elveto Dent sta la dispozitia tuturor clientilor dornici sa intre iarasi in posesia unui zambet frumos si stralucitor. Procedeul nu va fi deloc complicat, fiecare pacient putand sa se bucure de rezultate pe masura asteptarilor create.

In concluzie, acestea sunt informatiile care trebuie luate la cunostinta.

Leave a Reply