AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Inlocuirea dintilor cu implanturi – cat de eficienta este aceasta solutie?

La varste mai inaintate sau, dimpotriva, de tinere, unele persoane se pot confrunta cu edentatia totala, din cauza unui accident nefast sau din cauza unor alegeri nefericite in ceea ce priveste viciile, alimentatia sau igiena orala.

Ce se intampla cu pacientii care raman fara niciun dinte in gura? Multi dintre acestia se programeaza la o clinica stomatologica pentru a rezolva problema! Ce li se propune? Specialistii stomatologi le ofera acestora mai multe solutii. In principiu, pacientii vor putea opta pentru o proteza totala mobila, pentru proteza pe implant sau pentru implanturi care inlocuiesc toti dintii lipsa. Desigur, costul unui singur implant dentar este mai ridicat, motiv pentru care inserarea catorva implanturi va costa mai mult in comparatie cu alte solutii existente. Vestea buna este ca investitia in implanturi dentare merita toti banii!

Detalii gasiti si pe pagina clinici stomatologice dentalprogress.ro .

Implanturi dentare ca si solutie de inlocuire totala a danturii

Desi poate parea doar un vis frumos, sunt foarte multi pacienti care se bucura de aceasta solutie extrem de eficienta in timp, pentru reintregirea danturii. Implanturile dentare pentru toti dintii reprezinta o rezolvare pentru pastrarea integritatii structurii faciale si pentru recapatarea stimei de sine. Pacientii care se confrunta cu probleme si nu stiu care este metoda potrivita, pot lua in calcul chiar si un imprumut bancar pentru inlocuirea dintilor cu implanturi dentare, avand in vedere durabilitatea si eficienta procedurii.

Reconstructia integrala a danturii este o misiune care presupune ca medicii care o vor aborda sa aiba experienta si sa lucreze responsabil. Procedura implica realizarea unor proteze fixe sau mobile. Tratamentele cu implanturi fac parte dintr-o categorie speciala de lucrari de inlocuire a dintilor si includ implantul propriu-zis, bontul protetic si coroana, iar fixarea lor, desi dureaza mai mult timp, este de lunga durata.

Implant dentar | clinica stomatologica | dentalprogress.ro

implant dentar

Reconstructia danturii cu ajutorul implanturilor implica mai multe etape, de la consultatia de specialitate, pana la atasarea coroanelor. Dupa consultatie, pacientii trebuie sa faca analize de sange si radiografii, medicii specialisti vor extrage orice rest mic de dinte sau de radacina ramase, astfel incat sa “pregateasca terenul” pentru inserarea implanturilor. Cei care sufera aceste interventii chirurgicale de inserare a implanturilor sunt obligati sa astepte vindecarea zonelor afectate, dupa care se trece la inserarea propriu-zisa a componentelor.

Chiar daca sunt mai costisitoare, implanturile dentare contribuie la cresterea stimei de sine, sunt bine acceptate de catre organismul uman si opresc pierderea de masa osoasa, fara a afecta dintii invecinati.

Leave a Reply