AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Interventii pentru care trebuie sa mergi neaparat la un medic stomatolog

In ciuda faptului ca multi ezita sa mearga la medicii stomatologi, exista servicii pentru care trebuie neaparat sa faca acest lucru. La plazadent.ro, cabinet stomatologic in sector 6, Bucuresti, pacientii pot beneficia de interventii de calitate, realizate de catre specialisti care lucreaza numai cu ustensile si medicamente ori solutii atent pregatite in laboratoare. Printre serviciile de care se pot bucura pacientii in cadrul acestui cabinet, se numara urmatoarele:

Extractie masea de minte

Din nefericire, maseaua de minte poate reprezenta o problema, mai ales pentru adulti. Aceasta creste, de cele mai multe ori, in mod necorespunzator, impingand maselele din jur pana cand ajung intr-o pozitie gresita. Cea mai buna rezolvare in astfel de cazuri este ca adultii sa apeleze la un specialist care sa le scoata maseaua de minte. Procedura necesar de efectuat in cazul in care se realizeaza o extractie masea de minte nu este una dureroasa si dureaza relativ putin. Astfel, dantura isi va putea pastra forma frumoasa fara a mai fi amenintata de nimic.

Repararea cariilor

Cariile sunt ca niste mici dragoni care ameninta dantura. Atunci cand nu sunt tratate la timp, se pot transforma in adevarate probleme. Cel mai bine este ca toata lumea sa apeleze la un medic stomatolog inca din momentul in care apar chiar si cele mai mici puncte pe dinti.

Endodontie la microscop

Un alt motiv pentru care toata lumea ar trebui sa apeleze la un medic stomatolog este legat de verificarea si tratarea pulpei dintilor, atunci cand este nevoie. Endodontul este cel care are capacitatea de a se ocupa de probleme destul de delicate, care atunci cand nu sunt tratate se pot agrava.

Implanturi de dinti

Din nefericire, uneori dinti pot cadea prematur, iar cavitatea bucala trebuie intregita foarte repede, pentru ca oamenii sa poata vorbi, manca si rade asa cum trebuie. Astazi, cei care raman fara unul sau mai multi dinti pot apela foarte bine la implanturi. Este vorba despre o solutie practica si utila, cu ajutorul careia oricine poate sa se bucure de zambete frumoase!

Estetica dentara

Un alt serviciu foarte important este estetica dentara. Dintii trebuie sa arate intotdeauna frumos, pentru ca zambetele sa fie stralucitoare si largi de fiecare data. Cu ajutorul noilor tehnologii, oricine isi poate redobandi dintii albi si frumosi.

Extractie masea de minte – interventii de calitate, realizate de catre specialisti | plazadent.ro

extractie masea de minte

Lista serviciilor dintr-un cabinet stomatologic este mult mai lunga, insa cele prezentate mai sus reprezinta principalele motive pentru care oamenii ar trebuie neaparat sa ajunga la un medic specialist de cel putin cateva ori pe an!

Leave a Reply