AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Inundarea autoturismului – apeleaza la specialisti in tractari auto

Pentru multi conducatori auto, posibilitatea inundarii masinii pare departe de realitatea cotidiana pe care o traiesc. Din nefericire, situatiile in care controlul volanului este scapat si conducatorii auto sunt nevoiti sa apeleze la specialistii in servicii de tractari auto pentru a scoate masina din rau nu sunt putine.

Scufundarea in apa a unei masini nu este o situatie imposibila, ci este o situatie delicata care poate genera adevarate probleme si batai de cap, indeosebi ulterior scoaterii acesteia si verificarii sistemului electric, motorului sau curatarii interiorului.

Ce trebuie sa faca proprietarii masinilor scufundate in apa inainte de a chema specialistii in tractari auto?

Reprezentantii companiei de tractari AloTractari.ro s-au confruntat nu de putine ori cu apeluri disperate lansate de proprietarii de autoturisme care solicitau ajutor disperat in urma plonjarii in apa.

Primul sfat pe care il dau profesionistii in servicii de asistenta rutiera este acela de a nu incerca sa porneasca masina. Soferii sunt tentati sa roteasca cheia si sa vada daca mai functioneaza motorul, insa specialistii sustin ca acesta este ultimul lucru pe care trebuie sa il faca. Este recomandata chemarea unui evacuator si tractarea masinii intr-un service auto. In cazul in care conducatorii vor sa verifice manual daca a patruns apa in motor, pot ridica masina cu ajutorul unui cric pe loc uscat, pot scoate baia de ulei si, in cazul in care curge apa in loc de ulei, motorul a fost grav avariat.

Tractari auto | asistenta rutiera | AloTractari.ro

tractari auto

Necesitatea ajutorului urgent primit de la specialistii in tractari auto este determinata de cat de adanc s-a scufundat masina

Conducatorii auto pot observa cat de adanc s-a scufundat masina atat la interior, cat si la exterior, prin linia de plutire lasata de moloz sau de noroi. Daca apa nu s-a ridicat mai mult de marginea de jos a usilor, conducatorii auto se pot declara norocosi. In caz contrar, companiile de asigurari vor considera ca masina este distrusa si ca nu se mai merita sa fie reparata daca apa ajunge la nivelul panoului de bord.

Cert este ca, inainte de a determina stricaciunile produse, conducatorii auto trebuie sa apeleze la serviciile de tractari auto pentru a scoate masina din apa.

Leave a Reply