AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Iti place sa servesti masa afara? Iata cateva idei de amenajare a unor astfel de zone

Desi caldura verii poate fi coplesitoare, in zilele mai racoroase sau in dupa-amiezile tarzii, timpul petrecut afara, pe terasa este foarte placut. De asemenea, o zona amenajata pentru servirea mesei afara poate fi un pretext potrivit pentru a invita prietenii in vizita. Pentru cei care doresc idei despre cum pot amenaja o astfel de zona, in continuare sunt prezentate cateva exemple:

  • O terasa de vara zen

O terasa acoperita cu placi de gresie, care se poate intinde din bucataria de vara, poate fi locul potrivit pentru amenajarea zonei de servit masa, afara, vara. Instalarea unei mese mari si voluminoase, alaturi de scaunele potrivite, in vecinatatea unei gradini cu plante verzi si poate chiar cu arbusti care produc umbra, pot crea cadrul relaxant, potrivit zilelor de vara.

  • Umbra, un element esential al terasei ideale

O zona pentru servit masa amplasata la umbra copacilor sau chiar pe o terasa acoperita cu o pergola, care sa permita folosirea terasei in orice anotimp, indiferent de conditiile meteo, este ideala pentru cei care adora sa petreaca timp in natura.

  • O sufragerie minimalista in aer liber

Stilul minimalist este foarte popular in ultima perioada, astfel ca acesta poate fi abordat si cand se amenajeaza zona de servit masa afara. Fie ca este vorba despre o masa simpla si eleganta, cu linii drepte, alaturi de scaune care respecta acelasi stil sau chiar de banci de lemn. Pentru umbra se poate apela la o perdea speciala pentru terasa, care ii ofera un aer elegant, dar si protectie impotriva razelor soarelui si chiar a vantului.

  • Inspirat de soare

O terasa amenajata folosind ca inspiratie soarele, in culori de galben pastelat, cu mobilier din lemn, accesorizate cu perne si fata de masa in aceeasi nuanta solara, ii vor face pe cei care servesc masa pe o astfel de terasa sa se simta in vacanta, pe o insula luxurianta, mai ales daca imprejur se afla si plante verzi.

Prin urmare, nu este dificil de amenajat o astfel de zona. Nu este nevoie de spatiul potrivit si inspiratie, iar restul vine de la sine.

Leave a Reply