AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Lasa party-ul sa inceapa

Cand eram mici, ne uitam cu admiratie la filmele chinezesti sau japoneze cu samurai si batausi de meserie. Ce agilitate, cata finete in miscare, ce intuitie, ce pregatire, ce flexibilitate! Si toate in acelasi om. Incercam fara nici un pic de incalzire a muschilor sa imitam miscarile acelea studiate in detaliu de altii. Ne dureau mainile si picioarele cateva zile si ne calmam pana la urmatorul film pe care il vizionam, cand o luam de la capat.

Haine handmade

Treaba e ceva mai complicata cand vorbim despre produse de autoaparare. Nu ai nevoie de pregatiri de ani de zile pentru a le putea utiliza. Ai nevoie de timp pentru a te obinui cu ele ca facand parte din viata ta. Pe piata din Romania, gasesti o multitudine de astfel de produse teleshopping vazute la tv care au ca scop utilizarea lor in autoaparare: spray-uri lacrimogene cu piper sau paralizante, aparate cu ultrasunete contra inamicilor patrupezi, bastoane telescopice, cutite de vanatoare, detectoare de metale, nunceag-uri cu lant si rizuri, rozete box, prastii traditionale mongoleze si altele. Pretul lor este unul simbolic, valoarea lor este inestimabila.

Sa porti la tine sisteme de autoaparare, nu inseamna ca esti un las pentru ca nu accepti o provocare sau ca tu insuti inciti la violenta, a le purta cu tine inseamna sa fii si sa te simti in siguranta, sa eviti ceea ce poate fi evitat si sa rezolvi sau sa amani un conflict care poate fi rezolvat si pe cai amiabile. Data viitoare cand esti incoltit de pradatori, lasa party-ul sa inceapa!

Leave a Reply