AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Lipsa dintelui nu iti da voie sa zambesti? Ia in calcul un implant dentar!

Un implant dentar in Bucuresti, la clinica Twindent, este o investitie accesibila si o alternativa eficienta si sigura pentru a inlocui un dinte. Implanturile sunt, de fapt, o radacina artificiala, de regula, din titan (un material biocompatibil cu organismul uman), care este atasata la osul maxilo-facial printr-un proces de osteointegrare. Odata realizat procesul de osteointegrare, se pune bontul si apoi noul dinte.

Persoanele care cautand un medic dentist Uranus, au ajuns la clinica Twindent, au beneficiat de servicii impecabile oferite de echipa de specialisti si au putut sa constate avantajele acestor servicii. Pe site-ul clinicii, TwinDent.ro  se pot analiza toate serviciile dentare oferite.

Avantajele implantului dentar in Bucuresti, la clinica Twindent

Pe langa faptul ca la clinica Twindent lucreaza unii dintre cei mai buni medici stomatologi in ceea ce priveste aceasta procedura, un implant dentar poate fi plasat aproape oricarui pacient. Este necesar doar sa se verifice starea de sanatate orala pentru a exclude existenta cariilor sau a oricarei alte boli, daca exista si, de asemenea, sa se verfice daca pacientul nu se confrunta cu boli incompatibile cu implantul dentar (cardiovasculare, diabet etc). Inainte de procedura trebuie eliminata orice problema.

Implantul evita problemele de mestecare si miscare a dintilor. Cand lipseste un dinte, restul dintilor pot incerca sa se repozitioneze pentru a umple golul existent. Pe de alta parte, atunci cand osul nu primeste stimulul produs de dinte la mestecat, provoaca o pierdere de grosime si inaltime.

Implant dentar in Bucuresti | Medic dentist Uranus | TwinDent.ro

implant dentar in Bucuresti

Implantul creste stima de sine a pacientului. Amplasarea unui dinte identic cu originalul, care inlocuieste golul dintelui pierdut, va permite pacientilor sa zambeasca, sa vorbeasca si sa mestece fara probleme. Nu numai ca zambetul se imbunatateste, dar calitatea vietii este restabilita.

Implantul poate fi plasat chiar daca nu exista suficient os. Noile progrese permit sa existe alternative pentru a plasa un implant intr-o pozitie inclinata, astfel incat sa prinda cea mai apropiata zona osoasa sau sa efectueze o grefa osoasa.

Dupa un implant dentar nu este nevoie de ingrijiri speciale!

Igiena implantului este aceeasi cu cea a unui dinte normal, este necesar sa se perie pentru a evita tartrul si cariile.  De asemenea este necesar sa se efectueze controale periodice la medicul dentist pentru a se verifica starea de sanatate si pentru a ajuta ca implantul sa dureze pentru totdeauna.

Leave a Reply