AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Lucruri pe care sa nu le faceti niciodata la volan

Desi multi oameni o fac in fiecare zi, sofatul poate fi o activitate complicata. Acesta obliga la coordonare simultana, trebuie sa urmarim drumul, sa apreciem distanta intre noi si alte vehicule, sa pastram directia, sa respectam legile rutiere, toate acestea accelerand, in spatiu inchis si cu o viteza de concentrare incredibila.

S-ar putea sa credeti ca odata ce ati deprins anumite abilitati, nu trebuie sa fiti foarte atent la toate. Evident, este un rationament gresit. Pentru a justifica raspunsul, iata o lista de comportamente pe care ar trebui sa le evitati cand sunteti la volan.

  1. Vorbitul la telefon este unul dintre cele mai grave lucruri pe care le puteti face in timp ce conduceti. S-ar putea sa credeti ca doar pentru ca nu va uitati la telefon ci il tineti la ureche, nu e chiar atat de periculos. Ideea este ca in momentul in care va angajati intr-o discutie, capacitatea de concentrare scade, asa ca ar trebui sa va faceti o favoare: nu vorbiti si conduceti!
  2. Cand conduceti, orice tensiune intre persoanele aflate in masina poate fi un factor de risc. Acest lucru este valabil mai ales in cazul in care conduceti impreuna cu copiii. Acestia se afla pe locurile din spate si lucrurile pot scapa de sub control. Tentatia este aceea de a va intoarce si de a remedia tensiunile, insa daca o faceti puneti in pericol viata tuturor.
  3. S-ar putea sa credeti ca este destul de greu sa adormiti in timp ce conduceti, insa cand oboseala isi spune cuvantul, leganatul masinii va indeamna la somn instantaneu. Mai bine trageti pe dreapta si va odihniti, decat sa riscati sa conduceti stapanit de oboseala.
  4. Exista o multime de lucruri care va pot distrage atentia atunci cand conduceti, iar radioul este unul din ele. Indiferent daca ascultati melodia preferata si cantati sau nu sunteti de acord cu emisiunea de dezbatere, radioul va poate distrage atentia de la trafic.

Despagubiri materiale in urma accidentelor | www.despagubiripentruvatamari.ro

Sa spunem ca sunteti victima unui accident produs din neatentia la volan, daunele nu sunt mari insa vi se cuvin si ati decis sa luptati pentru a le dobandi. Experienta semnificativa in recuperarea de despagubiri materiale dupa accidente, o are echipa Despagubiri Pentru Vatamari pe care o puteti gasi accesand http://www.despagubiripentruvatamari.ro/. Totul va fi mai simplu pentru ca veti primi la timp ceea ce vi se cuvine, adica despagubiri pentru vatamari corporale si prejudicii materiale!

Leave a Reply