AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Magazinul de lenjerie e ca o biblioteca

Sunt sigura ca macar o data in viata ai fost intr-o biblioteca. Daca nu ai fost din proprie initiativa pentru ca ai printre pasiuni cititul, ai fost pentru ca profa’ de romana ti-a inmanat o lista cu lecturi obligatorii pentru anul in curs. In biblioteca ai vazut multe, multe rafturi cu carti, asezate in ordine alfabetica, dupa domenii, dupa autori si dupa alte criterii pe care doar bibliotecarul le stie. Cand vroiai o carte, stiai exact la ce raft trebuie sa ajungi pentru a lua cartea de care aveai nevoie.

Lenjerii de pat bumbac

Acum ca esti familiarizat cu situatia, gandeste-te la un magazin de lenjerii de pat. Vanzatorul, asemeni bibliotecarului, stie exact unde sa gaseasca ceea ce tu cauti: lenjerii de pat bumbac, lenjerii de bumbac 3d, lenjerii colorate, lenjerii simple, lenjerii mai mari sau mai mici. Toate sunt asezate pe multe rafturi si toate asteapta sa fie „citite”. Asemeni cartilor, o data ce ai luat o lenjerie acasa, ea va fi deschisa de nenumarate ori, vei avea grija de ea sa nu se rupa, sa nu scapi cafea, vin pe ea sau orice altceva ce poate crea o pata ireversibila, sa fie curata, sa nu fie instrainata cand o pui afara la uscat si sa aiba o viata cat mai lunga. Asemeni cartilor, lenjeriile nu se demodeaza, nu se arunca dupa prima utilizare si ajung in timp sa faca parte din bagajul nostru de amintiri.

Mie imi plac bibliotecile si am inceput deja asez pe rafturi „cartile” ce ma intereseaza. Ador bumbacul, culorile pastelate si imprimeurile simetrice. „Biblioteca” ta cum arata?

Leave a Reply