AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Masini mici pentru parcari reusite

Se poate intampla ca chiar si un sofer experimentat sa atinga o alta masina, o bordura sau un zid in timp ce incearca sa parcheze masina. Nici o calatorie nu este posibila fara a parca masina, insa acest lucru poate fi o corvoada care indispune soferii, mai ales pe cei lipsiti de experienta. Oglinzile reglate corespunzator, miscarile lente si practica pot fi de mare folos, insa nimic nu poate fi de mai mare folos decat o masina de mici dimensiuni.

Din fericire, exista modalitati de a parca usor. Unele masini moderne sunt suficient de mici si manevrabile astfel incat sa se incadreze bine in spatii in care detinatorii de SUV nici macar nu indraznesc sa viseze. Tehnologia ajuta, de asemenea, cu sistemele de camere si senzori din dotare si atentioneaza soferii de eventualele obstacole din jurul masinii. Ideal ar fi ca fiecare sofer sa aiba abilitati dezvoltate in vederea parcarii, insa pentru cei care trebuie sa conduca neaparat dar parcarea nu e un punct forte, exista masini mici care ar putea fi de mare folos.

A conduce o masina mica inseamna acces facil in spatii mici si noi oportunitati de parcare. Noile masini mici ofera aproape toate caracteristicile de confort si siguranta precum modelele mari. Iata cateva dintre aceste masini: Fiat 500, Mini Couper, Nissan Cube, modele mici ale colectiei BMW sau Toyota.

Parcarea masinilor mici sau mari poate fi o problema in zonele in care spatiile de parcare sunt limitate sau nu exista deloc si aceasta trebuie sa aiba loc pe marginea drumului. Din fericire exista parcari private care ofera un confort sporit in ceea ce priveste manevrele de parcare, atat soferilor cu masini mari, cat si celor cu masini mici.

Parcare pe termen lung langa aeroportul din Bucuresti | park4fly.ro

parcare pe termen lung langa aeroportul din Bucuresti

Un astfel de loc este parcarea privata din aeroport Otopeni, Park4Fly. Pe langa faptul ca se afla aproape de aeroport, aceasta mai are avantajul de a putea fi folosita pe termen lung. Park4Fly este o parcare pe termen lung langa aeroportul din Bucuresti si poate fi folosita de cei care urmeaza sa plece din tara si nu au unde sa lase masina. Pe site-ul https://park4fly.ro/ puteti gasi mai multe detalii care sa lamureasca orice neclaritate!

Leave a Reply