AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Masini nerecomandate pentru incepatori

Inchirieri auto Bucuresti

Este nemaipomenit sentimentul cand iti iei carnetul si de abia astepti sa te urci la volan ca si proaspat sofer. Iar pe langa asta, de abia astepti sa iti cumperi prima masina. Toata lumea viseaza la un bolid care sa lase trecatorii uimiti atunci cand goneste pe sosea. Insa din pacate, nu toate masinile sunt facute pentru a fi conduse si de incepatori sau pentru persoane cu o experienta la volan mult prea mica. De asemenea, ieftin nu inseamna neaparat si bun, deoarece s-ar putea sa pierdeti din fiabilitate si siguranta. Va vom prezenta cateva masini pe care va recomandam sa le evitati la inceput.

BMW M4. Aceasta masina ii atrage pe cei carora le place luxul sau pe baietii care doresc sa faca curse de masini. Iar de multe ori, cele doua tipologii nu se exclud una pe alta. Insa cei 424 cai putere ai masinii nu sunt de gluma, mai ales daca nu aveti experienta, iar o presiune scazuta a cauciucurilor va poate da batai de cap pe sosea.

Chevrolet Aveo. Conform expertilor, Aveo reprezinta cam tot ce au facut gresit cei de la General Motors, sub o singura capota. Este ieftina din punct de vedere calitativ, inceata si nu se lauda cu nimic extraordinar. Si pe langa asta, nici nu este o masina sigura. O masina ce ar trebui evitata de catre tineri soferi.

Ariel Atom. Stim ca sunt sanse mici ca un incepator sa isi doreasca aceasta masina, insa pentru cei 0,00001% care iau in considerare aceasta alegere, avem un singur cuvant: NU. Are un motor extrem de puternic si nu este prea vizibila in trafic, fiind foarte mica si joasa. Si mai trebuie sa purtati si o casca atunci cand o conduceti, fiind o combinatie de autoturism cu motocicleta.

Dodge Challenger SRT Hellcat. Formidabila sau nu, niciun copil nu ar trebui sa aiba la indemana 707 cai putere, indiferent de cat de ieftina este aceasta masina si cat de bine crede adolescentul ca poate conduce.

Dupa ce mai capatati putina experienta la volan, puteti oricand sa va inchiriati masini de la lux de la perocars.ro, inchirieri auto Bucuresti. Insa chiar si incepatorii sau cei fara carnet se pot bucura de serviciile noastre de rent a car aeroport Otopeni, acum si cu sofer.

Leave a Reply