AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Modalitati de a face terasa sa fie mai relaxanta

Dupa ce v-ati amenajat terasa cu frumoase dale terasa si cu placari verticale de la www.dalepietra.ro va ganditi cum sa o faceti sa fie o oaza relaxanta departe de galagia junglei urbane, unde sa va reincarcati energiile zi de zi.

O terasa aglomerata cu prea multa mobila, jocuri pentru copii sau alte structuri exterioare va va obosi si va fi haotica. Daca totul este prea aglomerat, s-ar putea sa ajungeti sa va evitati curtea, in loc sa va bucurati de cateva momente de liniste in verdeata. De aceea, ar fi foarte bine daca ati face putina ordine, sa taiati copacii prea mari sau gardurile vii si sa aruncati mobilierul deteriorat sau care nu isi are locul acolo.

Intimitatea este o parte integranta din locul de relaxare din aer liber. Optati pentru garduri vii mai inalte care sa va separe de restul lumii si umbrare care sa va ofere un spatiu racoros.

O terasa exterioara are un foarte mare potential si poate oferi multe beneficii: soare, umbra, priveliste si aer curat. Bucurati-va de tot ceea ce poate oferi si luati in considerare urmatoarele elemente cand vine vorba de amenajarea ei: organizarea gradinii, achizitionarea unor sezlonguri relaxante, construirea unuei fantani sau daca aveti spatiu, a unei piscine, pozitionarea unei umbrele sau a unui parasolar, alegerea plantelor potrivite.

Construirea unei piscine in propria curte poate fi atat o solutie pentru relaxare, pentru intretinere fizica sau un spatiu pentru organizarea unor mici petreceri alaturi de cei dragi. Trebuie doar sa aveti grija sa nu ocupati toata gradina cu ea si sa mai lasati loc si pentru plante si o mica terasa.

Leave a Reply