AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Motive pentru a inchiria o masina de mici dimensiuni

Prin schimbarea optiunilor de la autoturisme de tip sedan la SUV, apar multe alte schimbari. In timp ce dotarile sportive sunt alegeri sanatoase in multe situatii, iata cateva motive pentru care masinile mici sunt mai economice si versatile.

In ceea ce priveste inchirierea auto, de cele mai multe ori, pretul de inchirere se calculeaza in functie de pretul platit la achizitie. Vehiculele mici sunt mai accesibile ca pret. Multe modele mici au pretul intre 14.000 si 17.000 de euro, in timp ce unele pot avea pretul de pornire si mai mic decat acesta. De exemplu, Nissa Versa incepe de la 12.110 euro, iar pretul unui Chevrolet Spark incepe de la 13.050 euro. Indiferent daca doriti sa inchiriati sau sa achizitionati, masinile mici vor fi intotdeauna o optiune ieftina.

O masina mica este usor de parcat, fiind foarte utila in orasele in care locurile de parcare sunt o problema. Daca doriti sa plecati intr-o calatorie de unul singur sau doar cu partenerul, nu aveti prea multe bagaje, dar va orientati spre vizitarea cat mai multor obiective turistice, o masina mica este cea mai potrivita optiune.

Masinile mici sunt unele dintre cele mai economice in ceea ce priveste combustibilul. In ansamblu, vehiculele electrice sunt mai eficiente decat cele conventionale, iar multe dintre companiile producatoare incep sa scoata pe piata modele electrice in varianta mica. Printre modelele mici se numara Chevrolet Bolt, Volkswagen e-Golf si BMW i3, foarte cochete si practice.

Vehiculele mici au disponibile o serie de caracteristici moderne care imbunatatesc confortul si siguranta. De exemplu, Chevrolet Spark este campion la cele mai mici costuri pentru un vehicul subcompact. Cumparatorii sunt surprinsi de sistemul audio cu ecran tactil de 7 inch, cu compatibilitate incorporata Wi-Fi, Apple, CarPlay si Android Auto, o camera video pe spate si diversi senzori care ajuta in avertizarea in caz de coliziune, dar si in alte situatii.

Flota We Love Cars,

Rent a car in aeroportul Otopeni si Bucureti, are in componenta si cateva masini mici ca Fiat Panda, Mtsubishi Colt Automat, Renault Grand Modus. Accesand Inchirieri-Masini.ro le veti putea verifica disponibilitatea sau puteti solicita alte tipuri de masini din cele disponibile. WLC este lider pe piata de inchirieri auto in Bucuresti si Otopeni, asa ca merita o prima colaborare, dupa care sigur vor urma mai multe!

Leave a Reply