AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Necesitatea produselor de autoaparare

Privind la stirile din ultima vreme orice persoana se gandeste macar putin la faptul ca ar avea nevoie de mai multa siguranta si mai ales de produse de autoaparare. Avandu-le, va veti simti mai sigur. A fi pregatit cu tot ce trebuie inseamna a impiedica o multime de situatii teribile, eventual va poate salva viata.

Aceste produse ofera elementul surpriza pentru care atacatorul nu este pregatit – oferteshop.ro

Este imposibil ca politistii sa fie intotdeauna acolo atunci cand aveti nevoie de ei, de aceea un obiect de autoaparare ca o lanterna cu electrosocuri sau un spray cu piper este intotdeauna bine sa fie la indemana. Daca circulati pe timp de noapte in zone iluminate necorespunzator, o lanterna atasata de incheietura mainii cu functii de aparare este tot ce va trebuie. Aceasta este dotata cu un LED puternic si are buton pentru activarea electrosocului, deci nu prezinta niciun pericol cand este folosita doar in scopul de a lumina calea. Are trei functii ce se pot activa separat una de cealalta: electrosoc, lanterna si laser. Acest dispozitiv are acumulator standard de incarcare la 220V, o greutate redusa de maxim 300 de grame si dimensiuni de 20 centimetri lungime.

Daca nu vi se pare potrivita detinerea unei lanterne cu electrosocuri, o alta varianta ar putea fi spray-ul paralizant. Acesta provoaca lacrimatul excesiv, stranut, tuse, dificultati de respiratie si senzatii de arsura acolo unde a fost aplicat. Este ieftin, usor de transportat, usor de folosit si foarte util persoanelor care simt nevoia unui plus de siguranta.

Acestea doua, dar si multe alte produse de autoaparare pot fi gasite accesand http://oferteshop.ro/. Nimic nu e mai important decat sa aveti posibilitatea de a va apara in cazul in care viata va este pusa in pericol. Produsele puse la dispozitie de Oferte Shop sunt mai mult decat potrivite si accesibile oricui simte nevoia sa se apare si mai mult decat atat, sunt legale si ideale pentru a va pastra in siguranta!

Leave a Reply