AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

O baie cu o ambianta Zen – ce stil trebuie sa adopti?

Simti nevoia sa te relaxezi? Cum ar fi daca ti-ai transforma baia intr-o adevarata oaza de seninatate? Din cauza stresului de zi cu zi, sa iti amenajezi un spatiu relaxant la tine acasa, unde sa evadezi din fata rutinei si a stresului, reprezinta cu adevarat cea mai buna idee.

Ambianta Zen inspirata din tendinta slow designului

Iar pentru a te deconecta sau relaxa, nimic nu se compara cu o baie cu o minunata ambianta zen. Inspirata de tendinta slow designului, baia devine din ce in ce mai frumoasa, impodobindu-se cu lemnul natural, cu iuta sau cu beton, dar si cu cele mai frumoase plante.

Blandetea nuantei de verde. Baia zen trebuie sa se inspire din natura, pentru a imagina cel mai relaxant decor cu putinta. Si nimic nu se compara cu nuanta de verde, pentru a veni cu un plus de prospetime pentru aceasta incapere a casei.

Verde migdala sau verde salvie, exista o multime de nuante din care poti alege pentru a adopta aceasta nuanta minunata la tine acasa.

Baia zen adora materialele naturale. Daca vorbim despre o ambianta zen, trebuie sa vorbim neaparat si despre materiale naturale. Nu ar trebui deci sa alegi mobilier sau accesorii din PVC. Lemnul este cel care revine in forta in baie, sub forma de etajere, de oglinda sau suport pentru prosoape. Cel mai bine ar fi sa te inspiri din interioarele in stil scandinav, care folosesc peste tot lemnul, chiar si in baie.

Un gaj de autenticitate, lemnul este cel care incalzeste albul care domina de obicei in baie. Fibrele vegetale sunt si ele cea mai buna idee intr-un interior 100% natural. Mizeaza deci pe cosulete de ratan sau pe cosuletele din iuta.

Plantele sunt cele mai frumoase in baie. Transformarea baii intr-o jungla urbana- iata cea mai indrazneata idee care isi face loc in interioarele noastre contemporane. Cum plantele au virtuti calmante, sunt mai mult decat indispensabile intr-o baie cu o ambianta zen. Un mic ghiveci pe pervazul ferestrei va arata deci cel mai bine, dar cel mai trendy lucru cu putinta este sa suspenzi plante peste tot la tine in baie.

Albul este cel mai frumos intr-o baie. Simbol al puritatii, al simplitatii si al echilibrului, este cel mai luminos intr-o baie zen.

Leave a Reply