AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

O decorare eleganta pentru o casa eleganta

De fiecare data cand te misti prin casa aventura unei decorari poate incepe. Si nu este necesar sa cheltuiesti sume exorbitante exista si cai mult mai usoare si mai ieftine prin care o casa poate deveni extrem de eleganta si sofisticata.

Nimic nu aduce prospetime si un suflu nou si colorat asa cum o fac florile proaspete, naturale. Tine flori naturale ca si puncte de reper prin sufragerie si celelalte camere din casa si vei vedea ca trezindu-te zi de zi alaturi de ele vei deveni mai fericita si cu o stare de bine mult mai mare si asta in special in zilele triste, ploioase sau friguroase.

Foloseste borcane vechi de la anumite produse sub forma de vaze. Asa ca toate borcanele de Nuttela pe care le-ai consumat in sfarsit isi vor gasi intrebuintarea. Un borcan vintage poate fi gasit in unele magazine de obiecte de decor la preturi mari, asa ca mai bine consuma produse gustoase si fa-ti vaze noi. Si la urmatoarea petrecere serveste bauturile in borcane, este un fel modern si care este in trend de servire a bauturilor si de ce nu de folosire a tuturor obiecteleor care la prima vedere par a fi nefunctionale.

Infrumuseteaza casa cu fotografii ale familiei in rame frumos decorate, chiar si manual, cu flori uscate si orice alte lucruri care iti sunt la indemana, totul este sa ai imaginatie si sa-ti doresti sa iasa ceva frumos si cu bun gust.

Mobila este de cele mai multe ori, piesa centrala si cea mai importanta a tututor caselor iar decorarea ei poate sa-i sporeasca sau sa-i umbreasca frumusetea, asa ca bunul gust este un “must have” al unei case elegante, iar pentru mobilier de lux si mobilier lemn masiv, Mobila Simex, le sta la dispozitia clientilor sai.

Leave a Reply