AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Oferte Centrale Termice – Cel mai bun pret

Te-ai mutat in casa noua si ai nevoie de calorifere de vanzare, radiatoare de vanzare sau centrale termice pe gaz? Magazinul online de radiatoare iti sta la dispozitie cu o varietate de produse.
Produsele noastre sunt de cea mai inalta calitate, colaborand cu producatori germani, dar asta nu inseamna ca suntem cei mai scumpi. Avem preturi accesibile oricarui buget, si oferim reduceri si promotii, precum si oferte speciale pentru calorifere aluminiu si calorifere otel.
Suntem cel mai specializat magazin online de radiatoare, cu 20 de modele si dimensiuni din care le puteti alege pe acelea care vi se potrivesc necesitatilor dumneavoastra, fie ca este vorba despre calorifere verticale sau orizontale.

Printre marcile cunoscute mentionam Airfel, Purmo, Kermi, Vogel&Noot, Prorad, dar si altele. Produsele noastre indeplinesc standardele autorizate de calitate si imbina design-ul simplu si elegant, potrivit oricarui spatiu, cu utilitatea reglajului in functie de dorintele dumneavoastra. Mai mult, folosind produsele noastre puteti economisi banii familiei pentru plata utilitatilor de incalzire cu pana la 15%.
Pentru ca cel mai important aspect este pentru noi calitatea, caloriferele noastre sunt fabricate din materiale rezistente si eficiente in raport cu trecerea timpului si utilizarea lor. Suntem aici pentru a va oferi cele mai importante sfaturi in legatura cu intretinerea caloriferelor si utilizarea lor optima pentru a beneficia de aceeasi calitate pentru tot parcursul folosirii lor.
In plus, beneficiati de transport gratuit pentru comenzile ce depasesc 700 de Ron in pentru livrarile in Bucuresti si 1500 de Ron in judetul Ilfov.
Puteti face comanda telefonic sau pe site si puteti achita platind cu cardul atunci cand produsul ajunge la destinatie.

Leave a Reply