AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Orase si statiuni in Cipru unde este bine sa te relaxezi

Soarele cald, plajele albe ca zapada, climatul mediteranean confortabil, monumentele antice de arhitectura, precum si ospitalitatea localnicilor atrag in Cipru turisti din intreaga lume.

Vacantele la plaja sunt cea mai populara destinatie turistica din Cipru. Majoritatea turistilor chiar vin aici exclusiv pentru o vacanta la plaja. Multi dintre ei isi petrec vacantele doar pe teritoriul hotelului, fara sa paraseasca zona.

Hotelurile de 4 sau 5 stele sunt in mare parte dotate cu zone de recreere si divertisment. Astfel turistii nu se vor plictisi in timpul unei vacante clasice de 2 saptamani. Cele mai populare statiuni pentru o vacanta la plaja sunt Protaras, Paphos si Ayia Napa.

  • Ayia Napa

Aceasta statiune este considerata una dintre cele mai populare de pe insula mediteraneana. A castigat dragostea turistilor din intreaga lume datorita plajelor sale curate si sigure, bine intretinute, prezentei atractiilor, precum si a numeroaselor restaurante, cafenele, parcuri de distractie. Familiile cu copii vin adesea aici, deoarece plajele din aceasta zona sunt considerate unele dintre cele mai confortabile.

  • Protaras

Aici vin de obicei turistii care prefera odihna. Protaras este combinatia perfecta de mare, soare si intimitate. Nu exista niciodata multimi de turisti aici. Acesta este un mic oras statiune cu plaje bine ingrijite, strazi confortabile si linistite si peisaje pitoresti. Singurul dezavantaj al unei vacante in Protaras este lipsa unui numar mare de atractii.

  • Paphos

Vacantele in Paphos vor fi apreciate de iubitorii unei vacante confortabile si costisitoare. De obicei aici vin cei care prefera sa locuiasca in hoteluri de lux si sa ia masa exclusiv in restaurante gourmet scumpe. Este considerata una dintre cele mai scumpe si la moda statiuni nu numai din Cipru, ci si din intreaga Mediterana.

Cel mai inalt nivel de servicii, plaje curate, atractii culturale si istorice, precum si restaurante scumpe sunt motivele pentru care mii de turisti vin in Paphos in fiecare an. Acest oras este un muzeu in aer liber. Un numar mare de atractii din zona se afla sub protectia UNESCO.

Leave a Reply