AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Ortodontia si aparatele dentare

Majoritatea oamenilor merg la medicul stomatolog, in mare parte pentru curatare profesionala sau pentru tratament in cazul complicatiilor cum ar fi cariile sau bolile gingivale. Cu toate acestea, stomatologia este un domeniu larg, iar pacientii care prezinta anumite nereguli in ceea ce priveste alinierea dintilor, s-ar putea sa aiba nevoie de un alt tip de ingrijire. Asa a aparut ortodontia. Specialistii ortodonti pot ajuta persoanele cu probleme de aliniere deficitara a dintilor prin proceduri de indreptare folosindu-se de aparatele dentare.

Daca va intrebati ce nereguli poate trata un ortodont, aflati ca malocluzia este una dintre numeroasele probleme dentare pe care le poate rezolva un ortodont. Malocluzie poate fi denumita situatia in care maxilarul inferior se extinde peste cel superior sau invers, proeminenta dintilor frontali in partea superioara sau inferioara, dintii nu au suficient spatiu pentru a erupe, exista prea mult spatiu intre dinti.

Spatierea si aglomerarea sunt cele mai frecvente doua motive pentru care oamenii viziteaza un ortodont. In mod obisnuit, un stomatolog va observa neregulile din timpul verificarilor periodice, iar daca situatia este grava, va recomanda si consultatia la ortodont.

Intrucat tehnologia a evoluat, tot ce tine de stomatologie a evoluat in tandem, asadar exista o multime de metode de tratament ortodontic si aparate dentare. Cel mai cunoscut tip de aparat dentar este cel mobil, cu un suport pe cerul gurii si niste bretele metalice pozitionate pe dinti. Urmatorul tip de aparat dentar, in functie de popularitate, este cel fix, cu braketi metalici plasati pe fiecare dinte si legati intre ei prin sarma si elastice care ajuta la migrarea dintilor in pozitia corecta. Acest aparat dentar poate fi realizat din metal, ceramica sau safir, fiecare pacient avand posibilitatea sa aleaga varianta care i se potriveste cel mai bine.

Aparat dentar ieftin si de calitate | elveto-dent.ro

aparat dentar ieftin

Pentru servicii stomatologice de baza puteti consulta medicul stomatolog, insa daca aveti probleme cu alinierea dintilor, numai un ortodont va poate ajuta. La clinica stomatologica din sector 2, Elveto Dent, puteti avea parte de ambele servicii in acelasi loc. Aici beneficiati de orice tip tratamente dentare, insa puteti consulta si ortodontul in vederea achizitionarii unui aparat dentar ieftin. Tot ce trebuie sa stiti puteti afla online accesand Elveto-Dent.ro, dar si telefonic sau prezentandu-va personal la cabinet!

Leave a Reply