AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Pentru dinti frumosi si sanatosi apelati la serviciile unui cabinet stomatologic sector 2 Bucuresti

Mentinerea unui aspect placut al dintilor, dar si a sanatatii acestora, nu este o misiune tocmai simpla. Nu toate problemele se rezolva cu apa, periuta si pasta de dinti, apa de gura si ata profesionala de curatare a dintilor! Exista unele complicatii care se trateaza numai cu interventia specialistilor. Cu alte cuvinte, daca aveti nevoie de un dentist bun care sa va ajute cu o extractie masea sau un implant dentar, apelati cu incredere la cabinetul stomatologic sector 2, Elveto Dent!

Implant dentar

Implantul dentar – solutia moderna aplicata pacientilor cu dinti sau masele lipsa

Atunci cand un dinte sau o masea se cariaza, nu intram in panica. Ne spalam mai des pe dinti, mai cu atentie, facem eforturi ca acea carie sa nu avanseze, si consideram ca totul se rezolva de la sine. Insa fara inteventia unui specialist, fara servicii de endodontie, fara un tratament adecvat, ne putem pierde in totalitate dintele sau maseaua, cu radacina cu tot. In alte cazuri, oamenii raman fara dinti sau masele din cauza unei afectiuni parodontice, sau a unei igiene precare, a unor vicii care actioneaza asupra sanatatii dintilor. Ce facem in acest caz? Punem mana la gura ori de cate ori radem, zambim sau vorbim? Mestecam numai cu dintii din fata?

Specialistii in stomatologie va ofera servicii adecvate de implantologie. Cu alte cuvinte, un dentist bun va poate implanta o radacina noua, din titan sau un material dur, care sa preia toate functiile radacinii sanatoase a dintelui sau maselei. Implantul dentar va ofera avantajul de a rezista o perioada indelungata si de a nu va provoca probleme la masticatie. In plus, coroana dentara se leaga de implantul dentar foarte bine, si nici nu veti simti durere! Interventia chirurgicala este minim invaziva si cu siguranta nu va provoca neplaceri. Pe termen lung, implantul dentar este o investitie foarte buna! Si totul poate fi realizat in cele mai bune conditii, numai cu instrumente perfect sterilizate, de catre un personal cu pregatire si experienta! Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul web www.cabinetstomatologicsector2.ro.

Nu mai suportati durerile? Apelati la o extractie masea executata de un dentist bun

Durerea de masea poate fi incadrata in topul celor mai neplacute senzatii resimtite. Atunci cand va supara o masea, sa luam cazul molarului de minte, sau a altei masele, si nu mai suportati pur si simplu atatea calmante, pastilute, sau cand metodele „babesti” va pun chiar sanatatea in pericol, nu va ramane altceva de facut decat sa o scoateti! Apelati la serviciile Elveto Dent pentru ca dentistii din cadrul acestei clinici sa va scoata maseaua fara pic de durere, si repercursiuni. Dupa scoaterea maselei, si regenerarea tesutului, un implant dentar este cel mai bun serviciu pentru care puteti opta, asigurat tot de aceasta echipa de specialisti, a clinicii stomatologice din sectorul 2 al capitalei!

Leave a Reply