AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Povestea Cenusaresei adaptata zilelor noastre

Produse profesionale curatenie

A fost o data ca niciodata…o fata harnica pe care o chema Cenusareasa.Cenusareasa avea o  mama vitrega care o punea la treaba din zori si pana- n seara .Intr-o seara aceasta isi lua        fetele ei si plecara la bal, iar Cenusaresei ii dadu mai multa treaba ca niciodata. Fata era        harnica dar nu prea avea spor….detergentul era invechit, matura era tocita…cum sa termine ea treaba?Atunci aparu Zana cea Buna cu un pachet mare si frumos pe care scria” Produse profesionale curatenie” si ii mai spuse ca daca va accesa site-ul doidoi.ro va gasi tot  ce are nevoie, produse care ii vor fi de folos ca sa termine treaba mai repede si sa poata merge si ea la bal.

Zis si facut! Cenusareasa facu precum o sfatuise zana si cat ai bate din palme treaba era gata; nu doar toate lucrurile erau puse la locul lor, dar si tot ce nu era de trebuinta era adunat in cosuri de gunoi ,care tocmai ii fusesera livrate. Multumita, Cenusareasa se imbraca cu        minunata rochie pe care i-o adusese Zana cea Buna,se urca in caleasca gata pregatita tot de    Zana si se grabi sa ajunga la bal. La palat Printul ramase impresionat de frumusetea fetei si      curand a avut ocazia sa afle ca nu e doar frumoasa ci este si foarte harnica.

Dar Printul nu stia ca harnica Cenusareasa avea un secret si un prieten adevarat care nu o s-o lase niciodata la greu. De pe site-ul doidoi.ro isi poate lua tot ce are nevoie pentru ca    palatul sa straluceasca de curatenie.

Nu ezitati sa-l accesati si voi!

Leave a Reply