AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Proceduri de estetica dentara aplicate intr-un cabinet stomatologic

Una dintre cele mai des solicitate proceduri ce tin de estetica dentara in orice cabinet stomatologic din Iancului este albirea dintilor. Orice persoana isi doreste sa aiba dintii frumosi si sanatosi, dar mai ales sa afiseze un zambet alb, comparabil cu zambetul vedetelor. Din pacate, trecerea timpului, unele vicii si obiceiuri alimentare, consumul anumitor alimente pot duce la ingalbenirea dintilor.

Albirea dentara este o procedura non-invaziva aplicata de catre Elveto-Dent.ro, fara implicatii si complicatii pentru pacienti, care nu le afecteaza starea de sanatate orala sau generale, dar are rezultate estetice cu adevarat spectaculoase.

Albirea dentara afecteaza sanatatea orala – primul mit fals demontat de specialistii unui cabinet stomatologic

Albirea dentara este o procedura care nu afecteaza sanatatea dintilor daca este efectuata intr-un cabinet stomatologic si nu acasa cu diferite solutii si substante periculoase. Albirea dentara nu afecteaza smaltul dintior si nici gingiile, iar aceasta procedura stomatologica nu are efecte negative asupra dintilor daca este efectuata cu substanta de albire indicata de catre specialisti.

Cabinet stomatologic din Iancului | Elveto-Dent.ro

cabinet stomatologic din Iancului

Albirea dentara se mentine toata viata – un alt mit demontat de specialisti

Oricat de mult si-ar dori pacientii, albirea dentara nu se mentine toata viata, ci este valabila doar pentru o perioada de timp, de cateva luni, pana la cativa ani, in functie de grija manifestata de pacienti pentru igiena si estetica dintilor lor.

Albirea dentara dureaza aproximativ 24 de luni, perioada care poate fi scurtata sau prelungita in functie de ceea ce alege sa consume pacientul, cum alege sa isi protejeze dantura si sa o curete dupa mesele principale in fiecare zi.

In urma albirii dentare, dintii devin prea albi

Acesta este un alt mit spulberat de specialisti. Albirea dentara nu face dintii prea albi, astfel incat ar putea da impresia de dinti falsi. Profesionistii reusesc sa obtina un aspect natural al dintilor care se va vedea excelent in contrast cu nuanta tenului si cu fizionomia pacientilor.

Leave a Reply