AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Produsele handmade – ceva deosebit

Handmade, una dintre tendințele puternice din ultimii ani, oferă o alternativă la orice produs din lanțurile de magazine.

De la articole vestimentare, la accesorii, mobilier, bijuterii, încălțăminte etc., toate se regăsesc în cadrul târgurilor special organizate, dar și magazinelor clasice, inlusiv online.

Haine handmade

În scopul vizualizării produselor de acest gen, accesați link-ul următor: handmade4u.ro

Galeria foto include bijuterii, accesorii și haine handmade. De la rochii handmade la fuste, tricouri, pălării, turbane retro, pastelate, pictate etc. Toate aceste produse sunt realizate într-o manieră deosebită, degajând un farmec absolut.

Materialul moale, fin și natural, croiala retro sau mai modernistă, culorile vii, broderiile și picturile aplicate, motivele florale și aplicațiile din dantelă, volănașele și „tutuu-urile” bogate oferă o lume minunată fetelor și femeilor îndrăgostite de aceste produse.

Predomină bumbacul, deci calitate la superlativ, plus că nu sunt aspecte problematice cu măsurile, există toate mărimile posibile. Varietatea de modele stă la dispoziția oricui, inclusiv eșantioane cu materialele pe care le doriți la cerere. Nu există probleme nici la modelele pictate, deoarece vopselele acrilice sunt alese și pregătite corespunzător, pentru a asigura o calitate superioară.

Prețurile sunt accesibile, variind de la 40 de lei la 300 de lei.

Datorită faptului că unele produse sunt lucrate manual, din momentul în care alegeți să cumpărați un model anume și efectuați comanda online, este posibil să dureze între 3 și 4 zile până o să fie gata de livrare, de aceea este indicat să ne anunțați mai din timp, pentru a fi prompți în serviciile noastre. O să purtați cu deosebită plăcere aceste produse datorită calității și pasiunii investite în hăinuțele handmade.

Leave a Reply