AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Profilul vanzatorului care apeleaza la un anticariat care cumpara carti

In ziua de azi, din ce in ce mai multe persoane apeleaza la serviciile unui anticariat care cumpara carti si decid sa isi vanda volumele pe care nu le mai rasfoiesc din biblioteca. Insa nu toti vanzatorii sunt la fel, nu toti renunta la fel de usor la unele volume, chiar si pusi in fata faptului implinit, cand achizitorii de carti se deplaseaza la domiciliul lor, nu toti apeleaza la aceasta solutie din aceleasi motive. De aceea exista mai multe profiluri ale vanzatorilor care apeleaza la anticariatele care cumpara carti in mediul online.

Ce motive invoca vanzatorii care apeleaza la un anticariat care cumpara carti

Nu prea exista caracteristici comune ale vanzatorilor care ii solicita pe cumparatorii de carti vechi cu un simplu apel telefonic la domiciliul lor, deoarece fiecare apeleaza la aceste servicii pentru un anumit scop. In timp ce unii vand volumele din biblioteca pentru a obtine o suma de bani, altii le vand pentru a elibera spatiu, pentru a vinde apartamentul si a se muta complet in alt oras sau alta tara, pentru a redecora si a reamenaja camerele.

Sunt si situatii in care cartile sunt vandute pentru ca nu mai prezinta interes, sunt foarte multe subiecte pe internet in care persoanele interesate pot gasi informatiile pe care le pot lua si din carti, sau pur si simplu romanele vechi si-au trait “epoca”, acum le-a venit randul celor noi. In plus, unele carti vechi sunt vandute din respectul cititorilor pentru autor si pentru valoarea scrierilor, ca pur si simplu sa nu le arunce la gunoi.

Anticariat care cumpara carti | cumparatori de carti vechi | Anticariat-carti.com

anticariat care cumpara carti

Indiferent care ar fi motivul pentru care vand cartile, cam toti vanzatorii doresc sa obtina un avantaj material de pe urma acestei decizii, dar si mai mult spatiu in biblioteca, in living sau in casa. Sunt si situatii in care oamenii primesc mostenire o casa in podul sau in beciul careia gasesc cativa saci sau cateva cutii de carti vechi, bine intretinute, de pe urma carora pot obtine o suma frumoasa.

Nu in ultimul rand, exista si situatia in care oamenii pur si simplu se muta din oras sau din tara si nu au cum sa isi ia toata colectia de carti, nici macar toate obiectele de mobilier sau electronicele si electrocasnicele, si decid sa vanda tot ce se poate pentru a scoate sume frumoase. Mai multe detalii pe Anticariat-Carti.com

Leave a Reply