AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Radiatoarele din otel, sisteme de prindere

In cazul in care va doriti o incalzire directa prin pardoseala va sfatuim sa alegeti o versiunea optima cu suprafata de incalzire de peste 60 mp. Magazinul online de radiatoare ,ecalorifere.ro, va ofera sisteme complete cu referinţă la sistemul de monitorizare a temperaturii în încăperi, kituri de gestionare a temperaturii şi distribuitor cu debitmetre. Fără aceste componente sau prin folosirea altor produse de calitate slabă clientii ar putea sa se gaseasca in situatia in care sa credeti ca implementarea lucrăriin se produce in regula dar, veti descoperi , din pacate în maxim un an de funcţionare ,disfunctionalitati care va vor face sa regretati alegerea .

Magazin online radiatoare

Sistemul pe care il recomandam, REHAU, este sursa de inspiraţie a tuturor celorlalţi furnizori de sisteme de încălzire în pardoseala de pe piaţa caci soluţiile mai ieftine s-au dovedit vulnerabile si nesatisfăcătoare. De asemenea echipa noastra va confera sfaturi practice. Atentie la experienta instalatorului în astfel de lucrări caci profesionalismul este esenţial! De altfel, aproape intotdeauna rebuturile sunt datorate unor greşeli elementare din partea instalatorului, precum umflarea şi chiar desprinderea pavimentului, aparitia unor neuniformităţi mari de temperatura in cadrul sectoarelor aceleiasi retele, blocarea unor transoane, si aport termic mai mic decat necesar in corpurile de incalzire amplasate si montate gresit. Caloriferele de otel sunt cele mai adecvate instrumente si ansmabluri care pot fi instalate pentru o pardoseala bine incalzita.

Încălzirea în pardoseala are avantaje numeroase din mai multe puncte de vedere.

Din punct de vedere funcţional aceasta conferă un confort incredibil şi mult mai economic rezolvându-se astfel un nivel înalt de satisfacţie , pentru toate cerintele si exigentele locatarilor dintr-o incinta. De exemplu, circulaţia aerului este minimă, si soluţia în sine blocheaza curenţii de aer intr-un spatiu anume şi nu creeaza curenti de aer ce ridică praful.

In ceea ce priveste uniformizarea distribuţiei termice în camere, aceasta se intampla cu succes atât pe linie orizontală cât şi pe verticală. Pentru toate celelate sisteme de încălzire se poate simti o diferenţa de temperatură între cel mai superior punct al camerei şi in jos, la pardoseala , diferenta ce poate oscila pana la 7-12 grade. De exemplu s-a intalnit la nivelul tavanului o temperatura de 32-36 grade iar podea 20-22 grade pentru un confort mediu ambiental de 24 grade C. La pardoseala încălzită diferenţa între nivalul 0 cm şi 250 cm este de maxim 3 gr C, deci o economie substantiala.

Leave a Reply