AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Recomandari pentru gemeni sau mai multi copii

Daca aveti mai mult de un copil, gandul ca ajungeti acasa, de la maternitate cu acestia, fiind responsabila in totalitate pentru ei, poate parea descurajant, chiar daca anterior o asistenta v-a indrumat cu privire la nevoile lor.

In primul rand, este important sa va stabiliti o rutina. Impartirea timpului si a atentiei asupra a doi sau mai multi bebelusi poate sa va oboseasca. Este important sa gasiti modalitati de a-l multumi pe fiecare dintre ei, mai ales daca toti sunt de varste apropiate. In timp ce cresc, rutina voastra trebuie adaptata la nevoile lor, care se schimba. Incercati sa creati o rutina bazata pe momentele in care bebelusii se hranesc, dorm si se trezesc. Astfel ca activitatile extra vor avea loc in stransa legatura cu cele principale. Un astfel de program va functiona atat pentru voi, cat si pentru copii si nu doar atat, dar veti deveni foarte organizati nu doar in ceea ce priveste educatia celor mici. Cu toate acestea, hranirea a doi bebelusi in acelasi timp poate parea o reala provocare.

Odata ce credeti ca ati gasit in sfarsit o cale unica, ce functioneaza pentru familia voastra, lucrurile se schimba si trebuie sa o luati de la zero.

Exista cateva lucruri pe care le puteti face pentru ca totul sa devina mai simplu, si cel mai important dintre ele este sa acceptati toate ofertele de ajutor de la familie si prieteni pentru a va putea odihni si pentru a va putea cunoaste micutii din ce in ce mai bine. Bebelusii nu au nevoie de baie in fiecare seara, asa ca ii puteti imbaia doar de doua sau trei ori pe saptamana. Este important sa pastrati schimburi pentru cei mici atat in dormitor, dar si in living, pentru a va fi la indemana. Cand gatiti pentru cei mici, faceti mai multe portii pentru a le pastra in congelator pentru alta zi. In ceea ce priveste musafirii, stabiliti vizite cat mai rare, deoarece acestea va vor obosi.

Rolul partenerului de viata este de asemenea foarte important in cresterea si educatia celor mici. Este important ca ambii parinti sa isi aduca aportul mai ales in primii ani de viata ai copiilor, deoarece aceasta este perioada in care ei absorb informatii asemeni unui burete.

Leave a Reply