AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Reguli cu privire la fumatul intr-o masina inchiriata

In mod normal, fumatul intr-o masina inchiriata nu este permis. De fapt, fumatul este  singurul motiv pentru care oamenii ar putea plati o taxa suplimentara de curatenie intr-o masina inchiriata.

In cazul in care compania de la care ati inchiriat masina descopera ca soferul sau un al pasager a fumat in masina, va emite o taxa pentru incalcarea acestei reguli, bineinteles daca ea a fost trecuta in contractul de inchiriere. Persoanele care nu fumeaza, de multe ori, nu accepta o masina care miroase a fum, deci companiile trebuie sa investeasca timp, energie si resurse financiare pentru a scapa de mirosul neplacut. Pentru a scoate mirosul de fum, un vehicul trebuie scos din functiune timp de pana la 24 de ore, astfel incat acesta sa poata fi curatat in mod profesional.

Daca regulile sunt incalcate si clientul fumneaza in masina, suma totala pe care o va avea de platit depinde de companie.

Poate va intrebati cum isi dau seama angajatii unei companii care nu accepta fumatul in masina, ca clientul a incalcat aceasta regula. Ei bine, la returnare un angajat al companiei va inspecta vehiculul. In primul rand, acesta urmareste dovezile fizice ale fumatului, adica scrumul scapat pe scaune sau pe jos si arsurile. Mirosul de tutun este destul de persistent si se imbiba eficient in orice suprafata. Nici aerisirea, nici odorizarea nu vor reusi sa scoata eficient mirosul din tapiterie.

De fiecare data cand apelati la un serviciu de inchirieri auto, o idee buna ar fi sa luati cateva masuri de precautie pentru a va proteja de reclamatii false atunci cand returnati masina. Daca simtiti miros de tutun sau vedeti dovezi fizice ale fumatului, semnalati acest lucru agentului si daca doriti, puteti cere inlocuirea masinii. Inspectati bine vehiculul inainte de a pleca, faceti fotografii si pastrati-le in telefon pentru a va dovedi nevinovatia. De asemenea, daca fumati, intrebati daca puteti face acest lucru in masina pentru a evita taxele suplimentare.

Inchirieri auto ieftine | HBCrentauto.ro

Daca sunteti in cautare de inchirieri auto ieftine, compania HBC Rent Auto va sta la dispozitie cu masini de inchiriat in Otopeni si Bucuresti. Accesand hbcrentauto.ro veti putea afla o multime de informatii relevante despre termenii si conditiile inchirierii de masinii la HBC Rent Auto!

Leave a Reply