AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Remedii naturiste pentru caderea parului

Exista foarte multe persoane care au incercat cele mai bune produse din comert pentru caderea parului, insa, in final nu s-a rezolvat aceasta problema. Poate ca rezolvarea problemelor legate de podoaba capilara se afla in bucataria fiecaruia. Asadar, cei ce isi doresc sa aiba grija de sanatatea scalpului, pot apela la cateva remedii naturiste pentru caderea parului. Indiferent daca o persoana incearca sa previna caderea parului sau isi doreste regenerarea lui, stiind cateva remedii, foarte simple, va putea sa isi atinga scopul.

Care sunt cele mai importante remedii naturiste pentru caderea parului?

  • In ceea ce priveste parul, toti trebuie sa aiba incredere in Aloe Vera. Pe langa faptul ca actioneaza ca un remediu eficient pentru caderea parului, Aloe stimuleaza, de asemenea, cresterea parului si imbunatateste sanatatea scalpului. Masca de par cu Aloe Vera se face foarte simplu. Se extrage pulpa proaspata a plantei si se aplica direct pe scalp si pe lungimea firelor de par. Acest remediu pentru caderea parului functioneaza ca prin magie. Se sta cu masca 45 de minute, apoi se clateste parul cu apa rece.
  • Un alt remediu foarte simplu este masca pentru par cu oua. Da, mirosul nu este tocmai placut, dar beneficii sunt multe. Bogate in sulf, fosfor si proteine, ouale asigura un tratament excelent pentru caderea parului. Se amesteca un albus de ou cu o lingurita de ulei de masline si cu una de miere. Se aplica pasta de la radacina firului de par spre varfuri. Dupa 20 de minute, parul se poate spala cu sampon si clati foarte bine.
  • Proteinele prezente in laptele de nuca de cocos promoveaza rapid cresterea parului. Probabil ca este unul dintre cele mai bune remedii naturiste pentru caderea parului. Laptele proaspat de nuca de cocos se aplica pe scalp cu ajutorul unei perii de par. Se acopera capul cu un prosop timp de 20 de minute si se clateste apoi cu apa. Simplu, nu?
  • Ceasca de ceai verde care trezeste multe persoane in fiecare dimineata, poate fi un tratament excelent pentru evitarea caderii parului. Se prepara aproximativ doua cani de ceai si se lasa la racit. Se toarna tot peste par si scalp si se maseaza usor la radacini. Dupa un masaj de 2-3 minute, se clateste cu apa.

Leave a Reply