AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Respecta aceste patru reguli pentru a obtine un zambet perfect

Cabinet stomatologic din Bucuresti

Un zambet frumos si sanatos este foarte important pentru fiecare persoana, acesta fiind ca o carte de vizita, care spune multe despre noi. Modul in care ne ingrijim dantura vorbeste despre respectul pe care ni-l acordam noua insine, dar si celorlalti, despre cat de mult conteaza pentru noi aspectul si igiena. De aceea, in viata sociala, dar si pe plan profesional si sentimental, afisarea unei danturi aratoase poate asigura succesul si crea legaturi dezirabile. De aceea, ingrijirea danturii este foarte importanta, iar aceasta se poate realiza urmarind mai multi factori.

Igiena dentara

Asigurarea unei igiene corespunzatoare este primul pas spre intretinerea sanatatii dintilor si aceasta consta in primul rand intr-un periaj zilnic efectuat dimineata si seara, care sa se realizeze dupa anumite reguli, pe care ni le va comunica medicul stomatolog care se ocupa de noi. Specialistii de la Velvet Dental, un cabinet stomatologic din Bucuresti, ofera de fiecare data cele mai bune sfaturi referitoare la ingrijirea danturii si la mentinerea unei igiene corecte. Pentru a beneficia de serviciile acestora, poti accesa site-ul velvetdental.ro si stabili o programare.

Guma de mestecat

Guma de mestecat are avantajul de a regla Ph-ul cavitatii orale dup ace consumam anumite alimente acide, susceptibile a ataca smaltul dintilor. Astfel, pentru ca este imposibil sa efectuam un periaj dentar dupa fiecare masa, putem apela la guma de mestecat pentru a evita neplacerile provocate de resturile alimentare ce pot ataca integritatea dintilor.

Dieta echilibrata

O dieta echilibrata este unul dintre factorii esentiali pentru mentinerea sanatatii dintilor. Aceasta este bine sa se bazeze pe consumul de legume si fructe si sa se evite alimentele foarte dulci si cele acide. Zaharurile in exces slabesc smaltul dentar si il fac vulnerabil in fata bacteriilor, favorizand astfel aparitia cariilor si a durerilor.

Albirea dintilor

Tratamentul de albire dentara realizat in cabinetul stomatologic poate reda culoarea stralucitoare a dintilor si imprima o imagine spectaculoasa. Totusi este bine sa stim ca nu ar trebui sa abuzam de astfel de interventii, care in timp pot slabi si ele smaltul dintilor si pot produce sensibilitatea acestora, mai ales la contactul cu alimente reci sau fierbinti.

Leave a Reply