AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Sampon natural si eficient facut in casa – reteta magica

Matreata se acumuleaza, pruritul scalpului este tot mai deranjant, s-a schimbat samponul de nenumarate ori – insa in zadar. Exista totusi o solutie! Nimic nu poate fi mai bun decat un sampon de casa preparat din produse naturale. Se vor folosi 4 produse: oua, otet alb, miere de lamaie si putin ulei esential.

  • Primul ingredient: galbenusul de ou, o sursa de vitamine pentru par

Galbenusul de ou ofera fier si vitamine parului. Pentru parul uscat, oul este excelent pentru hidratarea sa, precum si pentru indepartarea matretii.

  • Al doilea ingredient: otetul alb care imbogateste si hraneste parul

Otetul de mere hraneste parul, oferindu-i minerale, calciu, fier, potasiu si magneziu. Este un ingredient foarte eficient in transformarea unui par plictisitor in unul stralucitor.

  • Al treilea ingredient: miere pentru hidratarea parului

Una dintre comorile stupului: mierea! Excelenta pentru hidratarea parului si pentru stralucire. Se recomanda inclusiv celor care au parul gras – mierea calmeaza scalpul si regleaza sebumul.

  • Al 4-lea ingredient: uleiuri esentiale pentru a reduce mirosul de otet alb

Adaugarea picaturilor de ulei esential este optionala, mai ales daca se adauga miere de lamaie. Pe de alta parte, daca nu se foloseste miere de lamaie, atunci se va lua in considerare adaugarea uleiului esential de arbore de ceai pentru a reduce mirosul de otet alb din par. De asemenea, ajuta la purificarea si curatarea scalpului, precum si la reducerea matretii. Reteta sampon natural

  • 1 galbenus de ou pentru par scurt sau 2 galbenusuri pentru par mai lung;
  • 1 lingurita de otet alb;
  • 1 lingura de miere de lamaie;
  • 1 pana la 2 picaturi de ulei esential de arbore de ceai.

Pielea capului este mai sensibila decat cea a fetei. Din acest motiv este foarte important ca oamenii sa opteze pentru un sampon natural, fara ingrediente nocive. Acesta este cel mai simplu sampon natural homemade care contine ingrediente ce nu afecteaza parul, ba din contra, il mentin sanatos si frumos.

Leave a Reply