AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7: Care ar trebui achizitionat?

IPhone-ul 7 poate fi acum inlocuit de iPhone 8 si iPhone X, dar Apple vinde inca dispozitivul si chiar a scazut din pretul initial.

Cand Apple a lansat iPhone 7 anul trecut, nu am fost prea impresionati. Calitatea si caracteristicile de constructie pareau destul de decente insa, durata de viata a bateriei a impiedicat justificarea un scor global de 3,5 / 5. Cu toate acestea, iPhone 7 ramane unul dintre cele mai populare smartphone-uri.

Galaxy S8 este cea mai recenta noutate a companiei Samsung si rivalul principal al iPhone-ului. Cu marginile ecranului inclinat, procesorul de top si software-ul rafinat, Galaxy S8 Android este un etalon al smartphone-urilor.

Este usor sa afirmi ca toate smartphone-urile arata la fel in aceste zile, dar Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 sunt in afara standardelor atunci cand vine vorba de design.

Apple nu a facut nici o schimbare semnificativa de la introducerea iPhone-ului in 2014. Este inca un telefon subtire si usor (138g) si mai ales plat.

Prin comparatie, Samsung Galaxy S8 este mai gros cu 8mm, mai greu (155g) si are un ecran curbat, „Edge”. Dar, diferenta principala este „afisajul Infinity” al lui Samsung Galaxy S8, un ecran care ocupa aproape intreaga fata a telefonului. Spre deosebire de ecranul redus al lui iPhone 7, acoperind doar 65,6% din fata telefonului. Samsung a facut acest lucru posibil prin mutarea scanerului de amprente in spate si prin ridicarea panoului de afisare la 5,8 inch (de la 5,1 inch). Ca rezultat, Samsung Galaxy S8 are un ecran mult mai mare decat cel de 4.7 inch al lui iPhone 7.

Vestea buna este ca dimensiunile nu s-au schimbat semnificativ de la generatie la generatie la Samsung, astfel incat Galaxy S8 masoara un 148,9 x 68,1 x 8mm, in comparatie cu iPhone 7 la 138,3 x 67,1 x 7,1 mm.

Ambele telefoane rezista la apa, desi Samsung Galaxy S8 are o mai buna certificare, IP68. Aceasta inseamna ca a fost testat la adancimi de 1,5 metri timp de 30 de minute. iPhone 7 este certificat IP67, ceea ce inseamna ca a rezistat la o adancime de un metru timp de 30 de minute.Samsung Galaxy S8 este disponibil in optiuni de culoare, negru, argintiu si albastru, in timp ce iPhone 7 este disponibil in Jet Black, Negru, Argintiu, Gold, Rose Gold si cel mai recent in rosu.

Leave a Reply