AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Sfaturi pentru intretinerea corecta a unei canapele de piele

Achizitionarea unei canapele de piele din oferta magazinului online CasaEduard.ro este o decizie foate buna. Aceasta poate fi privita ca o mica bijuterie, insa, cu timpul, daca nu este intretinuta in mod corespunzator, nu numai ca isi pierde stralucirea si frumusetea, ci devine o piesa stearsa si lipsita de bun gust. Canapeaua de piele trebuie intretinuta si ingrijita in mod corespunzator pentru a-si pastra frumusetea cat mai mult timp.

Specialistii recomanda intretinerea unei canapele de piele pentru a-i prelungi durata de viata

Pentru a pastra aspectul impecabil al canapelei din piele, pentru ca aceasta sa isi pastreze proaspat cat mai multa vreme luciul si pentru a ramane o investitie eleganta chiar si peste trecerea anilor, canapeaua din piele trebuie corect intretinuta.

In primul rand, pentru intretinerea unei canapele extensibile sau fixe din piele, este important ca aceasta sa nu fie amplasata langa o sursa de caldura, asa cum sustin specialistii CasaEduard.ro . Canapeaua nu se aseaza lipita de perete, dar nici sub actiunea directa a razelor solare, pentru ca pielea, indiferent cat de calitativa ar fi ea, este supusa deteriorarii.

Canapeaua se sterge cu o carpa moale umezita in apa rece pentru a preveni aparitia petelor lasate de transpiratie, de mineralele din apa, dar si urmele de praf. Pielea atrage petele, praful si mizeria, asa ca trebuie curatata in mod frecvent fara detergenti foarte agresivi care ar putea deteriora pielea.

Mai mult decat atat, produsele chimice trebuie evitate complet, cu exceptia celor special concepute pentru piele, pentru ca unele pot contine chiar agenti ce dauneaza materialului si il fac aspru, determinand chiar si aparitia crapaturilor.

Canapele extensibile | CasaEduard.ro

canapele extensibile

Petele de pe canapea se sterg imediat ce apar, fie ca sunt alimentare sau de alta natura. Substantele care sunt lipite de canapeaua de piele, precum guma de mestecat sau alte substante lipicioase se curata rapid si simplu cu ajutorul unor cuburi de gheata invelite in tifon care au menirea sa scoata guma fara a fi nevoie de folosirea cutitului sau a altor obiecte ce ar putea deteriora materialul.

De asemenea, urmele de pix de pe canapeaua de piele se scot cu spirt sau cu demachiant, iar o data la ceva timp, canapeaua trebuie hidratata cu ulei pentru bebelusi sau cu ulei de corp fara parabeni. Nu se folosesc produse alcaline pentru curatarea pielii, inclusiv servetelele umede, ci mai degraba sapun lichid moale amestecat cu putina apa.

Leave a Reply