AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Sfaturi utile pentru vanzarea unei case

Pentru a va vinde casa puteti sa faceti si un tur virtual. Recent, tehnologiile permit tuturor sa viziteze o proprietate de acasa. Prin urmare, va afisati proprietatea in transparenta completa. Acest lucru creste increderea viitorului dvs. cumparator. In plus, daca oferiti calitatea vizitei la 360 ° ireprosabil, ea poate crea cu usurinta un argument solid in favoarea cumpararii. Sunt firme specializate in realizarea tururilor virtuale de calitate. Introduceti turul virtual pe Google daca vreti sa fie gasit cu usurinta.

Cunoasteti punctele de vanzare. Faceti o lista cu punctele de vanzare care vor atrage cumparatorii inainte de a va pune proprietatea pe piata. Aceste argumente pot include districte excelente scolare, renovari recente, drepturi de proprietate dobandite, ferestre sau izolatii care economisesc energie si aparate noi. Subliniati aceste puncte in publicitatea dvs., atunci cand vorbiti cu persoane sau cand potentialii cumparatori va vor vizita casa. Memorati-le astfel incat sa nu uitati nimic.

Alege momentul potrivit. Piata imobiliara este mai activa in timpul verii, deoarece oamenii prefera sa se mute cand este cald si copiii sunt in vacanta pentru a evita schimbarea scolilor in mijlocul anului scolar. Incepeti sa incercati sa va vindeti casa in aprilie sau mai si faceti publicitate toata vara. Daca inca nu ati vandut pana la sfarsitul toamnei, reduceti eforturile si incepeti din nou cand temperatura se incalzeste din nou.

Trebuie sa fii constient de influenta tendintelor din cartierul vostru asupra vanzarilor de case.

In cazul in care cartierul dvs. se confrunta cu vanzari sporite de case valoroase, aceste tranzactii vor creste valoarea casei dumneavoastra. Pe de alta parte, in cazul in care casele din cartierul dvs. sunt foarte ieftine, valoarea casei dvs. va scadea. Urmati tendintele pietei din cartierul dvs. pentru a evita pierderile in vanzari. De exemplu, in majoritatea cartierelor, valoarea proprietatilor comparabile vandute este, in general, utilizata numai pe o perioada de 90 de zile. Este posibil sa asteptati cateva luni pentru a obtine un pret mai bun pentru proprietatea dvs.

Evidentiati-va proprietatea. Prezentarea proprietatii dvs. este esentiala pentru vanzarea casei. Acest lucru permite potentialilor cumparatori sa-si poata imagina propriile posesiuni, precum si viata lor in casa.

Leave a Reply