AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Siguranta alimentara, singurul domeniu fara negocieri

Siguranta alimentara reprezinta un ideal pe care ni-l dorim cu totii si pe care statul roman s-a angajat sa ni-l ofere. Odata cu impunerea acestui standard, au luat fiinta sute de laboratoare, in toate regiunile tarii, care sa sprijine si sa ofere suport micilor si marilor comercianti. Siguranta alimentara nu se negociaza si este un domeniu in care nu se accepta compromisuri!

Sygal, laborator de analize pentru alimente in Cluj, se angajeaza sa sprijine organizatiile producatoare si consumatorii romani, oferind servicii de testare a alergenilor, pentru a satisface standardele de siguranta si standardele de calitate ale Romaniei. Standardele alimentare ale tarii noastre, impun declararea obligatorie a anumitor substante alergene atunci cand sunt prezente intr-un ingredient sau intr-un component al ingredientului sau, intr-un aditiv alimentar sau o componenta a unui aditiv alimentar.

Pentru cele mai multe alimente ambalate, informatiile trebuie sa apara pe eticheta. In alte cazuri, informatiile trebuie prezentate impreuna cu alimentele expuse vanzarii sau furnizate consumatorilor, la cerere.De asemenea, se impune declararea obligatorie a alergenilor din cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz si tulpinile lor hibridizate), din crustacee, oua si produse din oua, lapte si produse lactate, arahide si soia.

Cu o gama larga de servicii in testarea alergenilor de provenienta alimentara, echipa de inalta calificare a Sygal, asigura clientilor servicii de calitate superioara. Dotarile laboratorului permit o gama larga de teste cu rezultate reale si corecte, in timp scurt. Printre testele alergenilor oferite recent clientilor se numara alimente ca migdale, alune, nuci, arahide, crustacee, oua, mustar, susan, soia, lapte si multe altele.

Orice mic sau mare comerciant, fiind interesat de un drum lin in intregul traseu, de la productie pana la consum, poate apela la serviciile de testare ale unui laborator de siguranta alimentelor. Detalii se pot afla pe site-ul sygal.ro si beneficiile testarii se pot vedea in urma increderii pe care o inspirati consumatorilor!

Leave a Reply