AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Siguranta in calatoriile de afaceri cu ImaRentals

Calatoria de afaceri cu masina este mai ieftina decat cea cu avionul, mai ales daca mergeti in mai multe locuri apropiate ca distanta. Acest lucru face ca inchirierea auto sa fie de un real folos in asemenea situatie. Compania inchiriaza masina, evident, de la ImaRentals rent a car Bucuresti si plateste combustibilul, cazarea si mancarea, toate acestea pentru ca dumneavoastra sa reprezentati firma la diverse intalniri importante. Indiferent daca plecati singur sau insotit, este important sa aveti in vedere ca siguranta este cea mai importanta. Trebuie sa fiti pregatit pentru orice. Tineti cont de urmatoarele sfaturi si calatoria de afaceri pe care  o aveti de facut va fi o placere.

Spuneti si altora despre programul pe care-l aveti de urmat, mai ales ca majoritatea calatoriilor de afaceri sunt pre-planificate, lasati programul unui coleg sau cuiva apropiat. In caz ca se intampla ceva neprevazut, toata lumea va sti unde va aflati si care este motivul intarzierii. Daca sunteti conenctat la un sistem de urmarire a calatoriei, dati check-in in mod regulat. Acest lucru va va tine mereu in legatura cu colegii de la birou.

Descarcati aplicatii utile inaintea calatoriei! Exista aplicatii aproape pentru orice si multe dintre acestea sunt gratuite. Ar fi bine sa aveti o aplicatie care sa va anunte despre benzinariile din apropiere, restaurante, spitale, harti detaliate, tractari si service auto partener firmei de unde este inchiriata masina.

Odihniti-va corespunzator! Cu siguranta nu va doriti sa adormiti la volan si sa provocati vreun accident. In acest caz, opriti motorul si odihniti-va daca simtiti ca aveti nevoie de cateva momente de odihna. Acest lucru este util in special atunci cand conduceti noaptea. Un moment de ragaz va poate aduce in siguranta acasa!

Servicii de Rent a Car Bucuresti

Acestea sunt niste sfaturi generale pe care oricine ar trebui sa le respecte, indiferent daca conduce o masina personala sau una inchiriata. Viata are prioritate indiferent de situatie, cu atat mai mult atunci cand aveti un loc de munca atat de important, un statut de incredere, o misiune de indeplinit. Vigilenta e un punct forte al oricarei persoane, iar ImaRentals www.imarentals.ro, companie fruntasa in domeniul inchirieri auto in Bucuresti, rasplateste vigilenta clientilor prin diverse promotii si bonusuri. Profitati si de acest aspect si valoarea dumneavoastra in ochii angajatorului va creste si mai mult!

Leave a Reply