AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Simbioza dintre vechi si nou in intreaga casa

Intrucat tendintele in ceea ce priveste design-ul interior s-au schimbat, tot mai multi oameni isi doresc sa schimbe mobilierul vechi cu unul modern. Mobilierul modern este, cum spun designerii, neted, fara elemente complicate sau sculpturi aplicate pe suprafata sa. S-a ajuns la concluzia ca acesta este cel mai potrivit stil pentru viata aglomerata in care traim: simplu, neted, lin.

Uneori, designul modern necesita unele detalii vintage, sub orice forma, pentru ca echilibru vizual sa fie restabilit. Daca doriti sa faceti o schimbare de mobilier, integrati in noul decor cateva piese vechi si veti obtine un rezultat inedit.

In bucatarie, puteti comanda un mobilier nou, multifunctional si care sa incorporeze toate nevoile actuale ale unei familii, insa nu uitati ca pentru a obtine un contrast placut, puteti pastra macar vechile scaune. Vechiul mobilier are, cu siguranta, o culoare inchisa, ceea ce va crea un contrast uimitor cu noua mobila care este, cu siguranta, conceputa in culori deschise. Contrastul obtinut va fi de mare efect si, mai mult decat atat, va oferi un echilibru vizual uimitor.

Formele ciudate ale mobilierului vintage, precum scaunele curbate, complimenteaza perfect modelele moderne. Camera de zi este locul ideal in care cele doua tipuri de mobilier, vechi si nou, se pot intalni si pot fuziona perfect din punct de vedere vizual si functional. O veioza inalta cu accente de culoarea cromului, asezata langa o canapea moderna pe un perete alb, creaza un punct focal deosebit.

Chiar si dormitorul poate fi locul in care mobilierul vechi si nou pot crea o imagine relaxanta si odihnitoare. Un pat matrimonial nou caruia i se alatura doua noptiere sofisticate in stil vintage, asezate pe un perete indraznet colorat, poate fi ceea ce v-ati dorit dintotdeauna. Combinatiile fericite sunt cele care ofera mai mult decat v-ati asteptat din punct de vedere vizual, functional si al organizarii spatiului.

HQZ | Amanet de antichitati din Bucuresti

Mobilierul vechi care va ramane in plus in urma reamenajarii, il puteti vinde la HQZ, amanet de antichitati din Bucuresti. Cumpar antichitati pentru a face oamenii fericiti, iar pentru a afla mai multe despre acest lucru, accesati cu incredere hqz.ro!

Leave a Reply