AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Situatii in care persoanele in varsta pot avea nevoie de cadre de mers

Cadrele de mers sunt dispozitive medicale speciale care se utilizeaza in mai multe situatii specifice. Acesta servesc drept sprijin atunci cand picioarele nu mai pot sustine greutatea corporala si, prin urmare, este necesar ca persoanele in cauza sa se sprijine pe aceste dispozitive pentru a se putea deplasa chiar si cativa pasi. De obicei, acestea sunt destinate persoanelor in varsta, dar nu este intotdeauna general-valabil.

Cadrele de mers se pot achizitiona simplu, chiar si online, de la un magazin precum Tesa Medical.

Cand au nevoie persoanele in varsta de cadre de mers?

Dupa o anumita varsta, chiar daca persoana este sanatoasa, picioarele sale vor incepe sa devina nesigure si s-ar putea sa nu mai poata sustine greutatea corporala. Pentru a evita caderile, pot fi folosite bastoane, carje si, in alte cazuri, cadre de mers.

Pe piata de profil exista diferite tipuri de cadre de mers potrivite pentru cei cu dificultati grave de mobilitate si altele care reprezinta un sprijin mai usor pentru persoanele care se descurca destul de bine fara ele. Dar, pe langa inaintarea in varsta, o alta situatie in care poate fi folosit acest produs este in urma unor boli grave. De fapt, exista boli care uzeaza incet-incet organismul celor afectati si tocmai in aceste cazuri, mersul pe jos devine un sprijin aproape esential.

Pe de alta parte, cei care se recupereaza in urma unei interventii chirurgicale sau a unei boli care i-a obligat sa stea la pat pentru o perioada lunga de timp, pot folosi aceste produse medicale pentru a-si recapata incet autonomia si pentru a-si repune in functiune picioarele care nu au mai fost folosite de ceva timp si care si-au pierdut astfel o mare parte din masa musculara.

Cadre de mers | TesaMedical.ro

cadre de mers

Un alt exemplu este cel al cadrului de mers utilizat ca suport in urma unor leziuni ale picioarelor, cum ar fi fracturile, care necesita reabilitare de lunga durata. In cazul unei fracturi de femur, de fapt, daca persoana nu este grav bolnava, aceasta este repusa pe picioare inca din ziua urmatoare operatiei, dar fara a solicita prea mult membrul operat.

Cadrele de mers se gasesc cu usurinta pe piata, in diverse modele, iar dimensiunile lor pot fi adaptate tuturor nevoilor, atat in inaltime, cat si in latime. TesaMedical.ro este un magazin de incredere de la care se pot achizitiona astfel de dispozitive, atat de utile in unele cazuri.

Leave a Reply