AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Spark si Invisalign: aliniatori dentari care revolutioneaza ortodontia

Sanatatea dintilor este esentiala, nu trebuie neglijata. In realitate, in zilele noastre, este important sa mentinem o igiena buco-dentara optima si sa avem dinti aliniati frumos pentru o stima de sine crescuta si pentru un aspect fizic placut.

In cazul unei boli parodontale sau atunci cand cariile sunt prezente, medicul dentist va interveni efectuand tratamente specifice.

In schimb, atunci cand este vorba despre alinierea dintilor si imbunatatira ocluziei dentare, se impune consultarea unui medic specializat in ortodontie si ortopedie dento-faciala. Acesta este singurul in masura sa puna un diagnsotic precis si sa stabileasca un plan de tratament adaptat malocluziei. Fara indoiala, va recomanda un aparat dentar conventional sau aliniatori dentari invizibili.

Aliniatorii dentari Spark si Invisalign

Aliniatorii dentari Spark si Invisalign sunt, cu alte cuvinte, aparate dentare invizibile. Aceasta tehnica a revolutionat ortodontia in ultimii ani. Dupa cum stiti, aparatele dentare conventionale nu sunt atat de confortabile, sunt inestetice. Conform studiilor, un aspect mai putin estetic al acestor aparate incita unele persoane sa le evite, chiar si in cazul unor malocluzii severe. De aceea, aliniatorii dentari invizibili cum sunt Spark si Invisalign vin cu o alternativa interesanta pentru pacienti. Aceste unelte ale ortodontiei moderne consta in utilizarea unor gutiere transparente care se aseaza cu usurinta pe dinti. Permit obtinerea unor rezultate spectaculoase, ramanand totodata invizibile.

Ce diferenta exista intre aliniatorii Spark si Invisalign?

Aliniatorii Invisalign si-au facut aparitia pe piata europeana in urma cu 20 de ani. Spark a sosit pe piata in urma cu cinci ani. Aceasta concurenta a determinat cele doua marci sa vina cu inovatii pentru a le oferi ortodontilor un material mai precis si mai predictibil. Aliniatorii Spark ofera aceleasi avantaje ca si aliniatorii Invisalign, sunt transparenti.

Care sunt avantajele oferite de aliniatorii Spark si Invisalign?

Pe langa aspectul estetic, aceste aparate vin cu numeroase alte beneficii:

  • Nu exista riscul ranirii in timpul tratamentului;

  • Sunt detasabile: se pot da jos cand te speli pe dinti sau cand mananci;

  • Tratament mai rapid;

  • O igiena buco-dentara mai eficienta;

  • Fara iritatii;

  • Nu impiedica vorbitul in mod corect;

Leave a Reply