AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Squash – jocul ideal pentru toată familia

Vrei să slăbești sau să te antrenezi eficient? Exercițiile clasice la sală ți se par banale sau ineficiente? Ce ai zice de squash? Squash-ul este o combinație dintre tenis și badminton care se practică pe terenuri special amenajate. Squash-ul este un sport care consumă aproximativ 1400 de calorii într-o oră, necesitând forță, viteză, putere de concentrare și antrenament cardiovascular. Spre exemplu, o oră de alergat pe bandă consumă în medie 300 de calorii. Tonifiere musculară, combaterea sendentarismului și a obezității și un mod foarte plăcut de a-ți petrece timpul liber, deoarece reduce stresul de zi cu zi.

Acest sport este potrivit oricărei categorii de vârstă, de la copii cărora le dezvoltă abilitățile de coordonare, concentrare și previziune, la mămici dornice să-și tonifice corpul și să își regăsească dimensiunile ideale și chiar persoanelor în vârstă pentru a-și menține tonusul și starea de sănătate.

Dacă nu ai găsit locul perfect pentru squash în București, află că s-a deschis cel mai mare club de squash din România – Aerosquash Băneasa.

Aici ai parte de un antrenament perfect cu ajutorul celor mai talentați și experimentați antrenori personali care îți oferă sfaturi și asistență în ceea ce privește regulile și echipamentul și puteți concepe împreună un program complet de antrenament.

Arena Squash București îți pune la dispoziție următoarele facilități: 5 terenuri de squash, un teren de badminton, vestiare, dușuri, wireless, saună, parcare gratuită (inclusiv pentru elicoptere), echipament care este inclus în preț, instructori, lounge bar.

Atenția, motricitatea și agilitatea copilului tău vor putea fi dezvoltate și perfecționate jucând squash. Există antrenori special pregătiți pentru a antrena copii la Aero Squash Băneasa.

Pentru a vizualiza lista completă de preturi pentru squash, accesează aerosquash.ro. Ai și posibilitatea de a îți face abonamente foarte avantajoase ca să revii cu drag și să îți petreci timpul liber cu multiple beneficii deoarece squash-ul aduce în viața ta sănătate, socializare și bună dispoziție.

Leave a Reply