AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Tehnologia Certainty – siguranta, eficienta, certitudine Medifashion.ro

In fiecare zi, multi profesionisti din domeniul sanatatii isi expun hainele bacteriilor nedorite. Tehnologiile din spatele Certainty si Certainty Plus pot oferi purtatorilor o protectie mai mare impotriva bacteriilor care duc la mirosuri neplacute si la degradarea tesuturilor. In acelasi timp, ofera cadrelor medicale libertatea de a-si indeplini sarcinile de serviciu, intr-un echipament cu o croiala moderna si confortabila. Certainty se bazeaza pe tratarea antimicrobiana a textilelor, in timp ce Certainty Plus, pe langa proprietatile antibacteriene, ofera o bariera care respinge lichidele ce vin in contact cu tesatura. Certainty Plus imbunatateste tesaturile prin utilizarea nanotehnologiei. Aceasta procedura presupune atasarea in tesatura a unor mici fire textile care sa intareasca tesatura de baza, sa-i ofere un aspect compact si un plus de rezistenta. Astfel, o tesatura banala se transforma intr-o fibra puternica, o bariera in calea fluidelor, ce ofera protectie durabila, atat materialului cat mai ales purtatorului.

Tehnologia Certainty este eficienta deoarece ofera:

  • Protectia tesaturii – eficienta de lunga durata impotriva bacteriilor.
  • Protectie potrivita – prezenta excesiva a microorganismelor pe uniformele medicale, pot duce la o pierdere prematura a calitatii. Tesaturile antimicrobiene sunt concepute pentru a rezista in timp si pentru a oferi o protectie corespunzatoare impotriva raspandirii bacteriilor.
  • Protectie impotriva mirosurilor neplacute
  • O curatare eficienta – acumularea de bacterii provoaca miros neplacut tesaturii, dar cand prezenta lor este minima sau lipseste, procedura de curatare si sterilizare este eficienta, mirosurile neplacute fiind usor de indepartat.

Ambele tehnologii sunt eficiente deoarece reduc, inhiba si minimizeaza instalarea si cresterea bacteriilor pe tesatura. Spre deosebire de uniformele facute si materiale traditionale, cele concepute din materiale tratate Certainty sau Certainty Plus, resping activ bacteriile nedorite.

Uniforme medicale ce sunt create din materiale supuse acestor tehnologii, puteti gasi accesand www.medifashion.ro. In functie de preferinte, veti gasi bonete, incaltaminte, halat medical colorat sau alb, compleuri, uniforme uni sau cu print. MediFashion e o lume diversa, plina de culoare, menita sa tina bacteriile la distanta. Investind in lucruri de calitate, protectia de care veti avea parte va fi si ea calitativa!

Leave a Reply