AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

ThinkPad 10 HDD de 64 si 128 GB

ThinkPad 10 este o tableta orientata pentru afaceri, de 10-inch. Aparitia acesteia a fost anuntata de Lenovo inca din mai 2014. Odata cu ThinkPad 8, aceasta face parte din cea de a treia generatie a tabletelor ThinkPad. Aparitia tabletei a fost anuntata de Lenovo printr-un comunicat de presa si este disponibila spre vanzare pe site-ul lor oficial.

Lenovo ThinkPad 10 este o tableta de 10.1 inch cu o rezolutie de 1920 × 1200 si un procesor Intel Atom de 1.6GHz Quad-Core Baytrail. Tableta ruleaza Ferestre 8.1, si este primul comprimat ThinkPad disponibil cu ambele versiuni, de 32 de biti si de 64 de biti, ale sistemului de operare. Tableta este disponibila si cu memorie HDD de 64 si 128 GB, variante cu 4 GB de RAM. Are inclusa o camera in spate de 8 megapixeli si o camera frontala de 2 megapixeli pentru apeluri video. ThinkPad 10 este primul dispozidiv de acest fel care vine la pachet cu un pix pentru dimensiuni si date celulare. Lenovo sustine ca viata bateriei este de pana la zece ore. Un port mini-HDMI si un port USB 2.0 sunt situate la marginea dispozitivului.

Lenovo a pus un accent mare pe o gama larga de accesorii pentru acest dispozitiv. Tableta a fost lansata cu o tastatura (Ultrabook) pentru ThinkPad 10 cu taste de tip chiclet, dar si cu Touch Case. In ambele cazuri, tastaturile au un trackpad multitouch activat si un slot pentru stylus. Nu in ultimul rand, dispozitivul are o curea reglabila de mana pe partea din spate, garnituri pentru a acoperi porturi, precum si un suport stylus proiectat pentru a andoca si incarca tableta fara a fi eliminat.

Leave a Reply