AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Top 3 tipuri de servicii pentru care sa mergi constant la coafor

Ingrijirea personala este esentiala pentru femeile care se respecta si care vor sa se simta confortabil in propria piele. De exemplu, inainte de a merge la un coafor in 1 Mai, JoyaSalon, ele trebuie sa stie care sunt cele mai importante servicii de care se pot bucura aici. In randurile de mai jos pot descoperi principalele motive pentru care se pot orienta catre un salon bun!

Tuns si spalat

Nimic nu se compara cu momentele in care femeile se lasa pe mana specialistilor de la coaforul din 1 Mai, care stiu cum sa le spele pe par cu atentie, iar ulterior sa le tunda, astfel incat sa aiba o forma frumoasa. Este recomandat ca reprezentantele sexului frumos sa se tunda cel putin o data la 2 – 3 luni, chiar daca isi scurteaza varfurile. Nimeni nu-si doreste sa aiba parul despicat, asa ca femeile isi pot face programari in mod constant la salon!

Vopsit la coaforul din 1 Mai

Pe lista serviciilor esentiale, de care se pot bucura reprezentantele sexului frumos la coafor se afla si vopsitul. Suvite subtile sau vopsit total, orice este posibil, in functie de dorintele femeilor. Indicat este sa ceara si sfatul specialistilor, astfel incat sa ia cea mai buna decizie!

Coafor in 1 Mai | JoyaSalon.ro

coafor in 1 Mai

Manichiura

Pe langa serviciile de coafor, la JoyaSalon.ro exista si altele foarte interesante. De exemplu, simpla, clasica sau cu oja semipermanenta ori cu gel, manichiura este esentiala pentru reprezentantele sexului frumos, care vor sa aiba maini extrem de frumoase. In functie de cum se simt cel mai confortabil, dar si in functie de cat de des vor sa vina la salon, ele au posibilitatea de a alege una dintre manichiurile pe care specialistii de Joya le pot realiza. Mai mult, daca vor ceva mai deosebit, femeile pot alege si modele cu strasuri ori modele pictate manual.

Foarte multe reprezentante ale sexului frumos prefera sa mearga intotdeauna la acelasi salon, mai ales daca s-au obisnuit deja cu stilul de lucru al specialistilor de aici. In acest sens, femeile nu trebuie sa uite ca ingrijirea parului, dar si a unghiile este esentiala pentru bunastarea personala!

Leave a Reply