AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Top 4 avantaje de care au parte persoanele cu dizabilitati

Indivizii care sunt in cautarea unui fotoliu rulant si stiu cum sa il aleaga in mod corect pe cel care se potriveste nevoilor lor se pot bucura de o serie consistenta de avantaje pe termen lung. Citind randurile de mai jos, pacientii cu probleme locomotorii, care au nevoie de astfel de dispozitive medicale pentru a se deplasa pot descoperi principalele beneficii de care pot avea parte atunci cand achizitioneaza modelele potrivite pentru ei!

Confort personal

Fotoliile rulante de calitate ofera celor care le folosesc un nivel ridicat de confort. Este esential, insa ca dispozitivele sa fie realizate din materiale de calitate, rezistente, care sa ajute indivizii sa stea intr-o pozitie confortabila si sa se poata deplasa, indiferent daca o fac pe distante scurte sau mai lungi. De exemplu, sezutul trebuie sa fie facut dintr-un material moale, antiaderent, care sa impiedice pacientii sa alunece, iar cotierele trebuie sa fie suficient de bune pentru a oferi mainilor posibilitatea de a se aseza cat mai usor.

Fotoliu rulant – rezistenta pe termen lung

Un alt beneficiu al achizitionarii unui fotoliu rulant de calitate este ca indivizii il vor putea folosi pe termen lung, fara a fi nevoiti sa isi cumpere unul nou in mod periodic. Este dovedit faptul ca dispozitivele bune din toate punctele de vedere pot fi folosite chiar si ani intregi, fara a prezenta semne de deteriorare.

Fotoliu rulant | MagazinulOrtopedic.ro

fotoliu rulant

Mentinerea unei pozitii corecte

Intrucat nu au capacitatea de a se deplasa singuri, iar corpul lor sufera deja din aceasta cauza, persoanele cu dizabilitati trebuie sa se orienteze catre un fotoliu cu ajutorul caruia sa isi poata mentine pozitia corpului cat mai corecta, incepand de la felul in care sunt asezate picioarele sip ana la modul in care sta spatele.

Raport calitate / pret

Nu in ultimul rand, indivizii care isi aleg cu grija fotoliile rulante vor beneficia intotdeauna de un raport calitate / pret excelent. Chiar daca modelele care au mai multe functii si care sunt realizate din materiale de calitate pot avea preturi mai mari decat fotoliile simple, investitia este una recomandata, pentru ca pacientii merita tot ce este mai bun!

Tinand cont de toate avantajele mentionate anterior, persoanele care au nevoie de fotolii cu ajutorul carora se deplaseze isi pot cumpara modelele ideale nevoilor lor mult mai usor, din cadrul MagazinulOrtopedic.ro!

Leave a Reply