AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Top 4 motive pentru care sa apelezi la solutii ERP moderne!

Toti antreprenorii care isi doresc sa aiba o sansa reala de reusita in domeniul vanzarilor din Romania trebuie sa aiba in vedere accesul la solutii ERP eficiente, mai ales daca business-urile lor sunt medii sa mari. Este vorba despre o practica foarte interesanta, cu ajutorul careia angajatii isi pot duce la bun sfarsit sarcinile de zi cu zi mult mai usor! Cei care conduc afaceri, indiferent de nisa acestora trebuie neaparat sa citeasca randurile urmatoare, pentru a descoperi cele mai importante 5 motive pentru care sa primeasca elementele moderne in business-ul lor!

Profilul clientilor

Pentru inceput, important de stiut este ca sistemele ERP pot fi utilizate pentru stocarea datelor despre clienti, astfel incat antreprenorii sa isi poata forma o parere clara si concisa despre persoanele care sunt interesate de produsele lor. Mai exact, pe baza unor rapoarte generate simplu, oamenii de afaceri isi pot extinde gama de produse, astfel incat sa satisfaca cerintele din partea unui numar mai mare de consumatori.

Suport multi-channel

Intr-o era in care comunicarea este extrem de importanta, indiferent de canalul folosit de catre angajati pentru a ajunge la clienti, sistemele ERP imbina mai multe metode atractive prin care se poate face schimb de informatii. E-mailurile, apelurile telefonice, mesajele via chat ori SMS-urile: acestea sunt doar cateva dintre caile de comunicare folosite, indiferent de domeniul afacerilor. Atunci cand sunt inglobate intr-o singura platforma, totul devine mai usor!

Solutii ERP | attosoft.ro

solutii ERP

Colectarea datelor din Social Media, posibila cu ajutorul unor solutii ERP moderne

Retelele sociale actioneaza in prezent mult mai bine decat publicitatea clasica, reprezentata indeosebi de pliante si fluturasi. Pentru a avea o viziune de ansamblu asupra dorintelor publicului tinta, antreprenorii pot folosi sistemele de gestiune achizitionate de la attosoft.ro pentru a colecta informatii de pe platformele sociale, acolo unde utilizatorii posteaza singuri detalii despre obiectele de care sunt interesati. Rapoartele se pot genera in doar cativa pasi, printr-o filtrare atenta a rezultatelor care sunt necesare.

Reducerea numarului de erori umane

Nu in ultimul rand, antreprenorii trebuie sa apeleze la solutii ERP, intrucat astfel ajuta la reducerea numarului de erori umane. Nu este exclus ca angajatii, atunci cand ajung sa fie foarte obositi sa greseasca datele pe care le prelucreaza manual, mai ales spre sfarsitul programului. In schimb, atunci cand omenii de afaceri apeleaza la platforme online, prietenoase, care prelucreaza automat datele, riscuri

Leave a Reply