AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Top beneficii ale sesiunilor de kick boxing

  1. Topeste grasimile cel mai rapid: combinand tehnici de arte martiale cu exercitii de cardio, kick boxing-ul este un antrenament de energie care arde in mod garantat caloriile si grasimile. Este dovedit a fi foarte eficient, intrucat arde in proportie de 750 de calorii pe ora.
  2. Tonifica abdomenul si aduce in acest fel beneficii pentru intregul corp, deoarece grasimea de pe burta este asociata cu riscul crescut pentru bolile de inima, diabetul si unele tipuri de cancer.
  3. Consolideaza grupele de muschi de pe intregul corp. Antrenamentul de kick boxing combinat cu exercitiile de sarituri de coarda, imbunatatesc rezistenta sistemului muscular, intareste spatele si modeleaza talia, ajutand la coordonare si armonie corporala.
  4. Iti ofera o disciplina si increderea in fortele proprii. Kick boxing-ul te invata cum sa te aperi singura, iar fiecare miscare pe care o vei executa, va fi insotita de invatatura culturala ce sta in spatele acestei arte. Avand capacitatea de a te apara, vei reusi sa fii mai activa, mai puternica si sa te simti ma increzatoare in fortele proprii, dar si in siguranta, indiferent de situatie.
  5. Elimina stresul si agresivitatea. Acest antrenament este cel mai bun mod de a te elibera dupa o zi lunga de stres la locul de munca, fiind o activitate fizica intensa care imbunatateste circulatia sangelui, ajutand la dobandirea claritatii mentale.

        Daca vrei sa profiti de cea mai buna oferta pentru antrenamentul kick boxing, atunci trebuie sa iti faci un abonament fitness Sector 5, intrucat este cea mai buna sala fitness Sector 5 ce are in componenta sa antrenori specializati in arta autoapararii.

Leave a Reply