AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Topul celor mai frumoase insule din lume

Insulele sunt atat de frecventate de turisti pentru senzatia de relaxare pe care o ofera, o scapare din agitatia din oras, de care oamenii sunt atat de satuli. Frumusetea unor insule este definita de marea ce o inconjoara, claritatea apei, vegetatie, iar altele pentru serviciile de lux pe care le ofera. De la Seychelles pana la Santorini, de la Caraibe pana la Capri, fiecare insula reuseste sa raspunda intr-un fel sau altul cerintelor vizitatorilor.

Care sunt cele mai frumoase insule din lume?

Insulele din Maldive sunt unele dintre cele mai cunoscute si alese de catre tursti, pentru apa curata, clara si stralucitoare, asemeni cristalelor. Scafandrii din intreaga lume sunt atrasi in apele fascinante, printre recifurile de colari, dar si surferii aleg aceste insule pentru valurile necontrolate. Statiunile de pe uscat ofera si ele servicii complete pentru o experienta in Maldive de neuitat.

Avand forma unui gigantic sombrero, Bora Bora, aceasta insula vulcanica de lux, fara indoiala una dintre cele mai frumoase din Pacificul de Sud, este aleasa de numeosi turisti, mai ales pentru luna de miere. Insula se afla la nord-vest de Tahiti, la mai putin de o ora distanta cu avionul din Papeete. Aeropotul este situat pe o mica parte a insulei si se numeste Motu Mete. Inca de la sosire sunteti primiti cu zambete si amabilitate, urmand sa fiti condusi cu o barca catre resortul vostru Bora Bora, unde multe dintre vile au podele cu vedere la apa.

Palawan este paradisul in Filipine. Aceasta provincie insulara se intinde spre sud-vest, spre Borneo, iar frumusetea sa se datoreaza nisipului alb, a pestilor tropicali alaturi de care aveti sansa sa va scufundati si recifurilor de corali. Alte atractii sunt insulele cu fauna salbatica unica, lacurile de smarald si satele destinate pescuitului. Cea mai atractiva insula este El Nido, care suprinde prin frumusetea locurilor naturale. De asemena, in Palawan puteti vizita Parcul National Puerto Princesa Subterranean, pentru numeroasele pesteri calcaroase si nu numai.

Seychelle, aceasta tara insulara care ofera din orice unghi o priveliste incantatoare, cuprinde 115 insule de coral si granit, jungle si plaje. Aproape jumatate din suprafata totatala a acestor insule este protejata, iar majoritatea ofera posibilitatea de a te scufunda alaturi de pesti si zone de pescuit.

Leave a Reply