AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Torturi nunta, torturi botez si torturi copii

Aceste trei tipuri de torturi sunt printre cele mai cautate, deoarece ele sunt prezente la unele dintre cele mai importante evenimente din viata unei persoane printre care puteti aminti nunta, apoi botezul celui mic, si aniversarile de peste ani. In toate aceste trei situatii trebuie sa sarbatorim cumva, iar aceste torturi sunt raspunsul. Referitor la torturi nunta, despre acestea mai stim ca poarta denumirea de tortul miresei, si va fi adus de cele mai multe ori la miezul noptii pe o muzica specifica, pentru a sarbatori acest eveniment atat de important din viata mirilor. Tortul este un simbol pentru orice nunta, si din acest motiv companiile si cofetariile ce isi desfasoara activitatea in acest domeniu, vin mereu cu noutati si cu diferite retete, pentru ca cei ce urmeaza sa se casatoreasca sa poata alege ceea ce isi doresc fara a intampina dificultati intr-un fel sau altul.

Apoi, despre torturile de botez, putem spune ca si ele sunt in plan principal atunci cand vorbim despre un astfel de eveniment, si poate deveni a doua atractie a serii, bineinteles dupa bebelus. De cele mai multe ori acest gen de torturi sunt decorate cu tot felul de figurine, ce aduc aminte de personajele de desene animate, sau din povesti, si este de obicei in culorile specifice celui mic. Astfel, in cazul in care este fetita tortul va fi unul roz, iar in cazul in care este baietel, acesta va avea o culoare albastra.

Torturi copii la aniversari, sunt de asemenea destul de asteptate de cei mici, si despre ele putem spune ca pot fi si ele decorate cu tot felul de figurine, si nu va lipsi bineinteles binecunoscuta sintagma La Multi Ani!!!

Leave a Reply