AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Torturi si prajituri pentru orice ocazie

Totul se desfasoara mai nou in online, inclusiv cumparaturile de toate felurile, asa ca nu ar trebui sa fie o surpriza ca putem comanda online si torturi si prajituri pentru evenimente, cu atat mai bine! Nu mai trebuie sa alergam prin oras si aglomeratie. Simplu si rapid, completezi un formular sau dai un telefon si ai tot ce iti doresti, unde iti doresti!

Cofetaria online eTorturi, preia comenzi de torturi si prajituri pe site-ul lor etorturi.ro. Merita sa apelezi la serviciile lor deoarece calitatea primeaza pentru ei, avand mii de client multumiti pana in acest moment. Un avantaj al cofetariei eTorturi este faptul ca prepara torturi si prajituri doar pe baza de comanda, astfel tu ai garantia ca acestea sunt proaspete si le transporta gratuit in Bucuresti si zonele limitrofe cu masini frigorifice in ziua evenimentului.

Ei folosesc doar ingrediente de cea mai buna calitate. Prepara in laborator blaturi de casa si le umplu cu creme delicioase din ingredient fine: ciocolata belgiana Callebaut, fructe proaspete sau congelate, unt, frisca naturala etc. Nu folosesc inlocuitori alimentari, conservanti, premixuri, inlocuitori, geluri din fructe etc.

Pentru orice comanda primiti certificat de conformitate atat de necesar in special gradinitelor, locurilor de joaca, salilor de evenimente.

Pe eTorturi.ro gasiti torturi si prajituri pentru orice ocazie

Daca alegeti torturi pentru copii sau torturi cu poza, cu singuranta nu veti regreta, deoarece exista o multime de modele spectaculoase, perfect realizate sau va pot realiza la cerere orice design pe baza de poza. Bineinteles, puteti sa le faceti o vizita si sa degustati din bunatatile lor – beneficiati de consultanta de specialitate in alegerea designului si crearea tortului perfect.

Poti opta si pentru un candy bar spectaculos in tematica evenimentului ce cuprinde miniprajituri, minitarte, fursecuri, bezele, marsmallows, macarons, briose delicioase sau pateuri si saleuri pentru a-ti servi invitatii cu ceva sarat si usor.

Indiferent ca te pregatesti de nunta, botez, zi aniversara, alege cu incredere cofetaria online eTorturi!

Leave a Reply