AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Totul despre implantul dentar

La clinica de implanturi dentare Bucuresti poti afla toate detaliile despre folosirea unui implant dentar pentru inlocuirea dintilor lipsa.

Ce implica o astfel de procedura?

Procesul de implant dentar presupune mai multe etape care au loc intr-o perioadă de timp ce poate ajunge si pana la 6 luni, in functie de cat de complicat este cazul dumneavoastra. Procedeele de baza includ:

• consultarea de dinainte de tratament: dupa o evaluare atenta a danturii dumneavoastra si a istoricului medical, medicul va determina daca sunteti un bun candidat pentru implanturi dentare. In acest caz, veti beneficia de o consultare amanuntita inainte de a incepe tratamentul.

• plasarea implantului: medicul dumneavoastra dentist plaseaza implantul dentar in timp ce maxilarul va fi sub anestezie locala sau generala. In urmatoarea perioada a tratamentului se produce curatarea si vindecarea sistemului osos bucal ce previne plasarea implantului.

• atasamentul dintelui: in aceasta faza, medicul acorda foarte mare atentie procedurii de creare si amplasare a dintelui lipsa, facand tot posibilul ca noul dinte sa arate la fel ca restul de dinti pe care ii detineti.

• intretinerea corespunzatoare: medicul dumneavoastra stomatolog este obligat sa va informeze cu privire la ingrijirea corespunzatoare a dintilor dumneavoastra. Urmand procedurile sugerate, veti reusi sa va pastrati sanatatea cavitatii bucale si sa va bucurati de avantajele pe care vi le ofera o dantura perfecta.

Implanturi dentare moderne au fost mentinute in diferite cazuri individuale pentru mai mult de douazeci de ani. Insa, trebuie sa stiti ca durata de viata a implantului depinde in mod direct de o ingrijire corecta si continua, dar si de restul sanatatii purtatorului.

Leave a Reply