AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Traditii de ziua de nastere

Fursecuri pentu copii

Majoritatea familiilor au traditii speciale pentru Craciun, Paste sau Anul Nou. Insa cum ramane cu zilele de nastere? Se pare ca si acest eveniment este sarbatorit de unele familii mai special.

Daca este o zi foarte speciala in viata unui copil, cu siguranta acea zi este ziua lui de nastere. El este vedeta inca de dimineata, de cand se trezeste, si pana seara tarziu. Toata lumea il felicita, ii da cadouri si este in centrul atentiei. De cele mai multe ori se organizeaza si o petrecere unde vin cei apropiati si se servesc fursecuri pentu copii si multe alte dulciuri.

O traditie respectata de multe familii in cazul aniversarilor este sa serveasca micul dejun preferat dimineata. Cei mari aleg ceva ce primeau atunci cand erau mici de la mamere lor, iar cei mici aleg un desert de cele mai multe ori.

O alta traditie ar fi ca de ziua cuiva sa ii cumparati un obiect simbolic in fiecare an. Puteti alege niste figurine, jucarii de plus sau orice altceva i-ar placea persoanei respective. Ideal ar fi sa simbolizeze ziua de nastere.

Alte familii aleg sa sarbatoreasca o aniversare toata luna, mai ales daca este cea a copilului. Puteti face asta daca gatiti in fiecare saptamana ceva foarte bun, daca mergeti in fiecare weekend intr-o mini vacanta si daca ii dati multe dulciuri.

O traditie respectata de multe persoane este sa isi serbeze ziua de nastere in fiecare luna pe data respectiva. Nu trebuie neaparat sa faceti o petrecere mare sau sa luati cadouri, insa puteti marca momentul cu torturi la comanda de la etorturi.ro. Cui nu i-ar placea sa primeasca un tort o data pe luna? Noua cu siguranta da!

Aproape toti copiii iubesc baloanele. Nu gasim o explicatie pentru asta, insa trebuie sa recunoastem ca sunt simpatice cum plutesc in aer. O idee pe care o puteti implementa este sa umpleti camera copilului cu baloane, in timp ce doarme, in noapte de dinainte de ziua sa. Puteti fie sa puneti foarte multe baloane, fie sa ii puneti atatea cati ani face. Va fi o surpriza extrem de placuta atunci cand se va trezi.

Leave a Reply